CHP ve AKP adayları tv100 ekranlarında ortak yayın yapacak: Aras ve Ayaydın’dan canlı yayında düello

CHP ve AKP adayları tv100 ekranlarında ortak yayın yapacak: Aras ve Ayaydın’dan canlı yayında düello
CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras ve Muğla AKP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, tv100 ekranlarında yayınlanan Cansu Canan Özgen'in programında ortak yayın yapacak.

tv100’de ekranlara gelen Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade programında ilginç anlar yaşandı. AKP’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras'a ortak yayın teklifinde bulundu.

Programa konuk olmak için istekli olduklarını belirten Ayaydın, "Arzu ederseniz bir dahaki programa benim davetlim olarak gelin. tv100’e sesleniyorum Sayın Ahmet Aras ile birlikte ikimizi alın ister Fethiye ister de Marmaris’te ben bu ekibi ağırlayayım" diye konuştu.

Aras da, Özgen'in ortak yayın teklifine ilişkin attığı mesaja olumlu yanıt vererek, "Cansu hanım gurur duyarım” mesajını iletti.

"DEMOKRASİ ŞÖLENİ OLUR"

Özgen ise, bu ortak yayının tam anlamıyla bir demokrasi şöleni olacağını ifade ederek, "Hem Ayaydın'a hem Aras'a tv100'ün kapıları açık. Gelin şu işi yapalım. Hem de emsal teşkil etsin. Siyasete örnek olur, demokrasi şöleni olur." şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar