CHP milletvekili adayı Onur Aydın'dan Hizbullah videosu: 'AKP'ye verilen her oy...'

CHP milletvekili adayı Onur Aydın'dan Hizbullah videosu: 'AKP'ye verilen her oy...'
CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı yönetmen Onur Aydın, terör örgütü Hizbullah hakkında bir bilgilendirme videosu çekerek paylaştı. Aydın, Cumhur İttifakı'na katılan Hüda Par'ın örgütle olan ilişkisini vurgulayarak "AKP'ye verilen her oy bunları Meclis'e taşır." ifadelerini kullandı.

Selahattin Demirel / Günboyu

CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı yönetmen Onur Aydın, HÜDA PAR ile Hizbullah''ın ilişkisine dikkat çektiği bir video anlatımını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Aydın, söz konusu videoda Hizbullah''a "örgütlü bir ölüm çetesi" ifadesini kullanarak örgütün kanlı eylem ve cinayet tarihini anlattı. Birçok Hizbullah militanının serbest bırakıldığına dikkat çeken Aydın, en son Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın affettiği Hizbullah militanını hatırlattı.

"AKP''YE VERİLEN HER OY BUNLARI MECLİSE TAŞIR"

Aydın, videoda "AKP''ye verilen her oy bunları meclise taşır. Unutmayın derin olan Yusuf''un kuyusu değil, kısa olan AKP''nin ipidir." ifadelerini kullandı.

Aydın, videoyu şu notu ekleyerek paylaştı:

"Hizbullah-1. Zulüm ve işkence dolu tarihiyle örgütlü bir ölüm çetesi olan Hizbullah. HÜDA-PAR’ın, AKP listelerinden giren milletvekili adayları ve paylaşılmış mesuliyet. Cellat ipi geçirdikten sonra sandalyeyi tekmeler. Domuz bağcılar üstüne beton döker."

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar