CHP İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı'na silahlı saldırı

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı'na silahlı saldırı
İstanbul Sultangazi CHP İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ali Kılıç'a silahlı saldırı düzenlendi.

Sultangazi'de, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ali Kılıç'ın içinde bulunduğu araca silahlı bir saldırı gerçekleşti. Saldırı sonucu yaralanan Kılıç, hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay, akşam saatlerinde Sultangazi 75. Yıl Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Ali Kılıç, bir cenaze törenine katıldıktan sonra arkadaşı Murat Yıldırım ile birlikte berbere gitmek üzere yola çıktı. Araç park edildiği sırada, lüks bir otomobilden uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

aw104334-01.jpg

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, ihbar üzerine harekete geçti. Saldırı sonucunda yaralanan Ali Kılıç, hızla hastaneye sevk edilirken, beraberindeki arkadaşı saldırıdan sağ salim kurtuldu. Polis ekipleri, lüks araçlı saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Araştırmalar sonucunda, akşam saatlerinde lüks aracın içinde uzun namlulu silahlarla birlikte kundaklandığı ve saldırganların olay yerinden kaçtığı tespit edildi.

aw104338-04.jpg

Olayın bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansımasıyla, görüntülerde lüks otomobilin Ali Kılıç'ın aracına yaklaştığı ve saldırı gerçekleştirdiği açıkça görüldü.

Yaşanan olayla ilgili ekiplerin çalışması devam ediyor.

aw104334-02.jpg​​​​​​​

ARAÇ VE SİLAHLAR ORMANLIK ALANDA KUNDAKLANDI

Arnavutköy'de, ormanlık bir alanda alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar, durumu hemen polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. İtfaiye ve polis ekiplerinin yaptığı incelemede, kundaklanan aracın CHP Sultangazi Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ali Kılıç ve arkadaşına yönelik silahlı saldırıda kullanılan araç olduğu belirlendi. Ayrıca araç içinde silahlar bulunduğu da tespit edildi.

aw104338-05.jpg

Olay, akşam saat 18.00 sıralarında Arnavutköy Boğazköy İstiklal Mahallesi'nde meydana geldi. Kızıltepe mevkii olarak bilinen ormanlık alanda duyulan yoğun silah seslerinin ardından alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar, hemen polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine sevk edilen ekipler, araç çevresinde yaptığı incelemede, yanmakta olan aracın arka koltuklarında 2 adet AK-47 tipi uzun namlulu silah bulunduğunu belirledi. Araç plakasının incelenmesi sonucunda, aracın Sultangazi 75. Yıl Mahallesi'nde Ali Kılıç ve arkadaşı Murat Yıldırım'a yapılan saldırıda kullanılan araç olduğu ortaya çıktı.

Polis ekipleri, aracı terk edip ticari taksi ile olay yerinden kaçan şahısları yakalamak üzere geniş çaplı bir operasyon başlattı.

aw104338-06.jpg​​​​​​​

ARAÇ SATIŞ İÇİN İLANA KOYULMUŞ

Saldırının ardından kundaklanan lüks otomobilin, bir internet satış sitesinde satışa çıkarılmış olduğu gözlendi. Bu aracın plakalarının aynı marka ve model başka bir aracın plakası mı kopyalandı, yoksa araç çalındıktan sonra bu olaya karıştırıldı mı, henüz tespit edilemedi.

aw104338-02.jpg​​​​​​​

Saldırıyı gerçekleştiren kişilerin, olay yerinden 2 ticari taksi ile kaçtığı bilgisine de ulaşıldı. Ancak, bu kişilerin nasıl kaçtığı ve kimliklerinin tespiti için polis ekiplerinin geniş çaplı bir soruşturma başlattığı belirtildi.

aw104338-01.jpg​​​​​​​

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar