Madrid'e Benzema yetti

Madrid'e Benzema yetti
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final maçları heyecanı yaşandı. Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk randevusunda bu akşam son şampiyon Chelsea, Devler Ligi kupasını tarihte en çok kazanan (13) takım olan Real Madrid'i konuk etti. Karim Benzema'nın hat-trick ile yıldızlaştığı maçtan Real Madrid 3-1'lik galibiyet ile ayrılarak, tur için avantajı kaptı.
Chelsea ile Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında kozlarını paylaştı. Stamford Bridge''de oynanan zorlu müsabakada Fransız hakem Clement Turpin düdük çaldı.
 
Çeyrek final ilk maçında İngiliz ekibi Chelsea sahasında İspanyol temsilcisi Real Madrid''i ağırladı. Mücadeleyi 3-1 kazanan deplasman ekibi avantajın sahibi oldu. Real Madrid''e galibiyeti getiren golleri Karim Benzema kaydetti. Chelsea''nin tek golünü Havertz attı.
 
BENZEMA FIRTINASI
 
Dev mücadeleye Real Madrid''in Fransız yıldızı Karim Benzema damga vurdu. 21, 24 ve 46. dakikalarda fileleri havalandırarak hat-trick yapan golcü futbolcu takımının galibiyetinde büyük pay sahibi oldu. Chelsea''nin golünü ise 40. dakikada Kai Havertz attı.
 
Büyük bir heyecana sahne olan müsabakayı 3-1 kazanan deplasman ekibi rövanş öncesi avantajı cebine koydu. Real Madrid''e galibiyeti getiren golleri Karim Benzema kaydetti. Chelsea''nin tek golünü Havertz attı.
 
Eşleşmenin rövanşı 12 Nisan Salı günü saat 22.00''de Santiago Bernabeu''da oynanacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar