NBA’de 7 takım play-off’u garantiledi

NBA’de 7 takım play-off’u garantiledi
NBA’de Doğu ve Batı Konferansı’ndan bazı takımları play-off’u garantiledi.

Amerika ve Kanada takımlarının yer aldığı NBA’de play-off heyecanı başlamak üzere.

Doğu ve Batı Konferansı’ndan bazı takımlar, play-off etabı başlamadan play-off’a kalmayı garantiledi.

Doğu’da 10. sırada yer alan Chicago Bulls ile 11. sırada yer alan Washington Wizards arasında üç galibiyet var. Bununla birlikte sekizinci sırada yer alan Atlanta Hawks, dokuzuncu sırada yer alan Toronto Raptors ve 10. sırada yer alan Bulls‘u sadece bir galibiyet ayırıyor. Ayrıca Miami Heat de altıncı sıradaki Brooklyn Nets‘in sadece 1.5 maç gerisinde ve direkt olarak playoff’u kovalıyor.

Konferans’ta Milwaukee Bucks ve onu sırasıyla takip eden Boston Celtics, Philadelphia 76ers ve Cleveland Cavaliers kesin olarak playoff sahnesinde mücadele edecek.

Konferansın diğer yakasında da çekişme sürüyor. Dallas Mavericks, 11. sıraya kadar geriledi ve 10. sıradaki Oklahoma City Thunder ile aralarında bir galibiyet fark var. Beşinci sırada yer alan Golden State Warriors ile dokuzuncu sırada yer alan Minnesota Timberwolves‘u ise sadece iki galibiyet ayırıyor. Altıncı sırada Los Angeles Clippers, yedinci sırada New Orleans Pelicans, sekizinci sırada Los Angeles Lakers direkt olarak playoff bileti için mücadele ediyor.

Batı Konferansı’nda lideri Denver Nuggets ve onu takip eden Memphis Grizzlies ile Sacramento Kings 2022-23 sezonunun playofflarında kesin yer alacak.

Toplamda yedi takımın bileti kesinleşirken hala dokuz bilet sahibini bulmayı bekliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar