Cem Yılmaz’ın yeni flörtü hızlı çıktı! Kendisine yürüyünce fena gaza geldi

Cem Yılmaz’ın yeni flörtü hızlı çıktı!  Kendisine yürüyünce fena gaza geldi

Son zamanlarda yaptığı paylaşımlar ve çalkantılı aşk hayatıyla sıkça gündeme gelen Cem Yılmaz, ChatGPT'den flörtöz bir mesaj alınca oldukça keyiflendi. Ünlü komedyen, "Ne buluyorlar bende anlamam" diyerek bu mesajı sosyal medya hesabından paylaştı.

Uzun bir aradan sonra "CMXXIV" ile sahnelere geri dönen ve kısa süre önce "GORA 4" filmini duyuran Cem Yılmaz, son haftaların en çok konuşulan isimlerinden biri. Sosyal medyada yaptığı gizemli paylaşımlar, kime ne söylediği belli olmayan yorumlar ve imalı göndermelerle dikkat çeken Yılmaz, hayranlarını merakta bırakmaya devam ediyor.

s-1b243df968f8eb8689b43394c9e7ee209c4cb602.webp

Son olarak sosyal medya fenomeni Necla Karahalil ile yaşadığı aşkıyla gündeme gelen ünlü komedyen, bu ilişkiyi de kafa karıştırıcı paylaşımları nedeniyle sonlandırdı.

t25-cem-yilmaz-kiz-arkadasi-n-125.webp

Cem Yılmaz'ın Serenay Sarıkaya'ya yönelik olduğu düşünülen imalı mesajları, Necla Karahalil'in ilişkisini bitirmesine yol açtı. Ardından Yılmaz ve Sarıkaya'nın gizlice aşk yaşadığı iddiaları ortaya atıldı ve dedikodular iyice arttı.

ekran-goruntusu-2024-05-21-135223.webp

CHATGPT İLE FLÖRTLEŞİNCE GAZA GELDİ

Aşk hayatındaki karmaşa ve sürekli gündemde olmanın tadını çıkaran Cem Yılmaz, geçtiğimiz saatlerde (X) hesabından yeni bir paylaşımda bulundu.

ChatGPT ile yaptığı konuşmayı paylaşan Yılmaz, yapay zekanın kendisine iltifat etmesinden oldukça keyif aldı. "Ne bulurlar bende anlamam" diyerek hayranlarının kendisine olan ilgisini esprili bir şekilde vurguladı.

ekran-goruntusu-2024-05-21-135019.webp

ChatGPT NEDİR?

ChatGPT, Amerika merkezli yapay zeka geliştirme şirketi OpenAI tarafından geliştirilen, yapay zekâ temelli bir sohbet robotu. Kullanıcıların sorduğu soruları, karşılarında bir insan varmış gibi yanıtlayan bu robot, internet üzerinden öğrendiği bilgileri derleyip cevaplar sunuyor.

CEM YILMAZ KİMDİR

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, 23 Nisan 1973 doğumlu Türk sanatçı. Baba adı Arif, anne adı Sabahat olan Cem Yılmaz’ın Özge adında bir kız kardeşi ve Can adında bir ağabeyi bulunuyor. Ağustos 1995’ten beri popüler yayın hayatında olan sanatçı, günümüzde hâlâ çalışmalarına devam ediyor.

En çok sorulan sorulardan biri de “Cem Yılmaz kaç yaşında?” sorusu. 23 Nisan 1973 tarihinde dünyaya gelen Cem Yılmaz’ın şu anki yaşı 51’dir. 1995 yılında sanat camiasına giren Cem Yılmaz, yaklaşık 30 yıldır mesleğine devam ediyor.

İlgili Haberler