Şeyma Subaşı market sepetini koluna takıp sokakta turladı! Tarzı sosyal medyada olay oldu

Şeyma Subaşı market sepetini koluna takıp sokakta turladı! Tarzı sosyal medyada olay oldu

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra ikinci evliliğini Mohammed Alsaloussi ile yapan Şeyma Subaşı, sadece 4 ay evli kalabilmişti. Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Subaşı şimdi de market sepetini koluna takıp sokakta turladı.

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarderle yaptığı kısa süreli evlilikle bir dönem gündemde kalmıştı. Subaşı, Mohammed Alsaloussi ile olan ilişkisini sadece 4 ay sürdürebilmiş, ardından boşanma süreciyle birlikte adı pek çok dedikoduya karışmıştı. Son zamanlarda ise Subaşı, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekiyor.

-003.jpg

MARKET ALIŞVERİŞİNDE DİKKAT ÇEKTİ

Kırmızı mini elbisesiyle sokaklarda gezen Subaşı, koluna market sepetini takıp market alışverişi yaparken görüntülendi. "Herkes kendi yoluna" notuyla paylaştığı bu anlık görüntüler, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

k-001.jpg

YORUM YAĞDI

Subaşı'nın bu paylaşımına, takipçilerinden farklı tepkiler geldi. Kimi hayranları ona övgüler yağdırırken, bazıları ise bu hareketlerin kendisine yakışmadığını belirtti.

Yorumlar arasında "Ayrı bir havası var", "Bu tarz hareketler hoş değil", "Ibiza'ya özgü bir tarz" gibi çeşitli yorumlar yapıldı.

ol-001.jpg

ŞEYMA SUBAŞI KİMDİR

Şeyma Subaşı, bir dönem popüler olan "Var mısın Yok musun" yarışmasıyla adını duyurmuştu. Programdan sonra adı sıkça birlikte anılan Acun Ilıcalı ile evlenmiş, çift birkaç yıl önce boşanmıştı. 2018 yılında Acun Ilıcalı ile evliliğini sona erdiren Subaşı, bu yılın başlarında Mohamed Alsaloussi ile evlendi. Subaşı'nın ismi şimdi yeniden boşanma haberleriyle gündemde. Peki, Şeyma Subaşı kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? İşte tüm merak edilenler...

ŞEYMA SUBAŞI KİMDİR?

2 Temmuz 1990'da Samsun’da doğan Şeyma Subaşı, "Var mısın Yok musun" yarışmasıyla ün kazandı. 2008 yılında Miss Turkey yarışmasına katılarak dikkatleri üzerine çekti. Bu yarışma sonrasında Acun Ilıcalı ile tanışan Subaşı, "Yok Böyle Dans" adlı programda kostüm tasarımcılığı yaptı.

16 yaşından beri çeşitli moda defilelerine katılan Subaşı, 2014 yılında kendi moda markasını kurarak İstanbul Mercedes-Benz Fashion Week'te ilk defilesini gerçekleştirdi. 2017'de ise Android işletim sisteminde kullanılabilen "IS IT OK" adlı bir moda uygulaması çıkardı. Kullanıcılar bu uygulamada giyim tarzlarını paylaşarak hem profesyonellerden hem de diğer kullanıcılardan moda tavsiyeleri alabiliyordu. Bu uygulama Acun İnternet tarafından geliştirildi.

2018 yılının Eylül ayında Acun Ilıcalı ile ortak olarak Bebek'te sağlıklı beslenme temalı bir kafe açtı, ancak kafe 2020 yılının Ocak ayında kapandı. 2019 yılında "Sadece Şeyma" isimli otobiyografisini yayımladı. 2020 yılında ise Babe Actiwear isimli bir giyim markası kurdu.

jji-001.jpg

İlgili Haberler