Survivor'ın eski yarışmacısı Hakan Hatipoğlu'ndan hayranlarını korkutan haber

Survivor'ın eski yarışmacısı Hakan Hatipoğlu'ndan hayranlarını korkutan haber

Survivor'ın eski yarışmacısı Hakan Hatipoğlu, kişisel sosyal medya hesabından hayranlarını endişelendiren bir paylaşım yaptı. Hatipoğlu, paylaşımının altına “Şifayı ancak sen verirsin Allah'ım" notunu düştü.

Survivor'da adından sıkça söz ettiren Hakan Hatipoğlu, geçtiğimiz ay düellonun final turunda elenmişti. Survivor'ın eski yarışmacısı, hayranlarını endişelendiren bir açıklama yaparak operasyon geçireceğini duyurdu. Hatipoğlu, sosyal medya hesabından "Ameliyat sonrası inşallah beraberiz" notunu paylaştı.

640xauto-001.webp

Hakan Hatipoğlu, geçtiğimiz ay Survivor All Star 2024'e veda etti. Türkiye'ye döndüğünde havaalanında eşi Gizem Hatipoğlu ve kızı Lila tarafından karşılandı. Uçaktan iner inmez kızına sarılan Hatipoğlu, hasretin sona ermesinin verdiği mutlulukla gözyaşlarına boğuldu.

jhuuj.jpg

"AMELİYAT SONRASI BERABERİZ"

Hatipoğlu, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemde kalmaya devam ediyor. Yarışmanın ardından omzundaki bir sorun nedeniyle operasyon geçireceğini belirten Hakan Hatipoğlu, "İnşallah ufak bir operasyon ile sorunu gidereceğiz. Salı günü ameliyat olacağım. Küçük bir operasyon. Sonrasında biraz dinleneceğim. Yaz yaklaşıyor, her şey yolunda" dedi.

9o9.jpg

Hatipoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise "Şifayı ver, şifayı ancak sen verirsin Allah'ım. Ameliyat sonrası inşallah beraberiz. Birkaç gün bana müsaade!" ifadelerini kullandı.

HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR

All Star yarışmacılarından Hakan Hatipoğlu'nun hayatı merak konusu. Survivor’un eski yarışmacısı Hakan Hatipoğlu kim, kaç yaşında, nereli?

Hakan Hatipoğlu, 28 Kasım 1979'da Çanakkale'de doğmuş olan Türk sutopu oyuncusu, yarışmacı, oyuncu ve sunucu. Eğitimini Işık Üniversitesi İşletme Bölümü ve Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü'nde tamamladı.

Ünlü yarışma programı "Var Mısın Yok Musun"un yarışmacılarından Gizem Akın ile evlendi. Hatipoğlu, televizyon dünyasında geniş bir tanınırlık kazandı. 2010 yılında Show TV'de yayımlanan Survivor Kızlar - Erkekler ve 2015'te TV8'de yayımlanan Survivor All Star gibi popüler yarışmalara katıldı. Survivor All Star'da 17 hafta ve 124 gün boyunca adada kalarak 6. oldu.

İlgili Haberler