Cem Yılmaz biletleri 'karaborsaya' düştü

Cem Yılmaz biletleri 'karaborsaya' düştü
Cem Yılmaz gösterisinin biletleri çok kısa sürede tükenmişti. Yılmaz'ın gösterilerisinin biletleri karaborsada 50 bin liraya dayandı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın 7 Şubat ile 26 Mart 2024 tarihleri arasında Zorlu Center'da gerçekleştireceği CMXXIV adlı yeni gösterisinin biletleri, kısa süre içinde tamamen tükenerek büyük ilgi gördü. Ancak, biletlerin tükenmesiyle birlikte karaborsa piyasasında çıkan fiyatlar dudak uçuklattı.

Tele1'in haberine göre, gösterinin biletleri, fiyatları yüksek olması nedeniyle daha önceden tartışma konusu olmuş ve 495 ile 4 bin 400 lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunulmuştu. Ancak biletlerin tamamının tükenmesiyle birlikte karaborsa piyasasında, gösterinin bilet fiyatları astronomik seviyelere çıktı ve 50 bin liraya kadar ulaştı.

İnternet üzerindeki satış sitelerinde, balkondaki en düşük fiyatın 2 bin 825 liradan başladığı belirlendi. Cem Yılmaz'ın gösterisinin biletleri, en özel kategorilerde yer alan VIP biletlerle birlikte, 16 bin 950 lira ile 49 bin 850 lira arasında değişen fiyatlarla karaborsada satışa sunuldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar