Cem Uzan'dan Galatasaray'a 90 milyon Euro'luk teklif

Cem Uzan'dan Galatasaray'a 90 milyon Euro'luk teklif
Galatasaraylı kimliğiyle bilinen iş insanı Cem Uzan, Galatasaray'a 90 milyon Euro'luk bir sponsorluk paketi teklifinde bulundu. Uzan'ın teklifi Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin transferini de içeriyor.

Ahmet Unutgan / Günboyu

2022-2023 sezonunu şampiyon kapatan Galatasaray'da yeni sezonun hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor.

"90 MİLYON EURO... HAYIRLISI OLSUN"

Geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılı takımı şampiyonluğa götüren bir numaralı faktör olan Arjantinli yıldız forvet Mauro Icardi'nin bonservisi için tüm imkanlar zorlanırken, Galatasaray'a bir teklif de iş insanı Cem Uzan'dan geldi.

Geçtiğimiz haftalarda Galatasaray eski yöneticilerinden, Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm ile Paris'te bir yemekte görüntülenen Uzan için sponsorluk iddiaları dile getirilirken, Cem Uzan'ın Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile söylentiler resmiyet kazanmış oldu.

Instagram hesabından paylaşımda bulunan Uzan, "90 milyon Euro sponsorluk teklifi verildi. Hayırlısı olsun" ifadelerini kullandı.

twit.jpg


SPONSORLUK PAKETİNİN İÇERİĞİ BELLİ OLDU

Uzan, paylaşımında söz konusu sponsorluğun neleri kapsadığını açıklamasa da, Galatasaray camiasına yakınlığı ile bilinen gazeteci Süleyman Rodop, söz konusu 90 milyon Euro'luk teklifin 5 yıllık stadyum ve forma sponsorluğu ile Mauro Icardi transferlerini içerdiğini iddia etti.

FATİH ALTAYLI CEM UZAN'I YERDEN YERE VURMUŞTU

Uzan'ın Galatasaray'a sponsor olacağına yönelik ilk söylentilerin ardından geçtiğimiz haftalarda açıklamalarda bulunan gazeteci Fatih Altaylı, "Yıllardır Paris’te yaşayan kaçak işadamı Cem Uzan" başlıklı yazısında söz konusu söylentileri ağır şekilde eleştirmişti.

Altaylı, söz konusu iddialar hakkında yazısında şu ifadeleri kullandı:

"SAKIN BÖYLE BİR OYUNA GELMEYİN"

Mesela Mario Jardel’in Galatasaray’a gelmesine de sponsor olacağını söylemişti. Kulüp kayıtları orada, beş kuruş vermedi.

Bu transferdeki tek katkısı Jardel’i helikopterle Ami Sami Yen’e getirmek oldu. Bir ara o zaman sahibi olduğu Telsim GSM şirketi ile Galatasaray’ın forma sponsoru oldu.

Bu sponsorluğun bedelini de asla ödemedi. İkinci başkanlığım döneminde bu paranın ödenmesi için Telsim’e dava açtım.

Parayı ancak yargı yolu ile yıllar sonra Canaydın başkanlığı döneminde tahsil edebildi Galatasaray. Galatasaray’ı bu konuda uyarayım.

Sakın bu kaçak işadamı ile böyle bir oyuna gelmeyin. Cem Uzan’ı da Ural Aküzüm konusunda uyarayım.'





YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar