Cem Küçük'ten yeni iddia: Muhalifler içlerinden Erdoğan'ı övüyor

Cem Küçük'ten yeni iddia: Muhalifler içlerinden Erdoğan'ı övüyor
Ekonomik kriz hakkında yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme gelen gazeteci Cem Küçük, muhaliflerin 'Erdoğan dışında ülkeyi yönetecek birisi yok' düşüncesine sahip olduğunu savunarak, ''Muhalifler içlerinden Erdoğan'ı övüyor'' dedi.

CEM KÜÇÜK'TEN TUHAF İDDİA: BAZI MUHALİFLER...

Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük bu kez de muhalifler hakkındaki yeni iddiası ile gündeme geldi. Muhalefetin cumhurbaşkanı adayının şu anki duruma göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olacağını savunan Küçük, bugünkü köşe yazısında "Ama bazı ortakları Kemal Bey''in kazanamayacağını düşünüyor. Özellikle İyi Parti böyle düşünüyor. Bu saatten sonra Kemal Bey''i engelleyeceklerini düşünmüyorum. Her muhalif lider 2023 seçim sonuçlarının belli olduğunu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zaten kaybedeceğini düşünüyor" diye yazdı.

Madrid’de yapılan NATO görüşmelerine değinen Küçük, "Sayın Erdoğan’ın ne kadar etkili olduğu görüldü. Dünya medyasında Türkiye hakkında çıkan olumlu yazılar ortada." ifadesini kullandı.

"Bazı muhalifler bile ''Sayın Erdoğan dışında ülkeyi yönetecek kişi yok'' diyor" diye yazan Küçük şöyle devam etti:

"Siz bakmayın, hepsi içlerinden Erdoğan’ı övüyor. Batı’ya karşı dik duruşu hoşlarına gidiyor.

Muhalefetin önündeki en büyük engel bu. Ekonomide sıkıntı olduğu muhakkak. Öneri getiren, somut adımlar atan sadece hükûmet. Muhalefet cephesi ancak eleştiri getiriyor. Umut veremiyor. Sorun tam da bu. Bakalım Kemal Kılıçdaroğlu somut politikalar geliştirecek mi?"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar