'Çaylar' repliğiyle hafızalara yer edinmişti! Çocuklar Duymasın'ın Çaycı Hüseyin'i bu kez ölmedi imaj değiştirdi

'Çaylar' repliğiyle hafızalara yer edinmişti! Çocuklar Duymasın'ın Çaycı Hüseyin'i bu kez ölmedi imaj değiştirdi
Efsane dizi Çocuklar Duymasın’ın unutulmaz karakteri Çaycı Hüseyin'iyle hafızalara kazınan Alpaslan Özmol, yeni imajıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Pınar Altuğ, Tamer Karadağlı ve Zeyno Günenç gibi isimlerle başrollerini paylaştığı dizide seslendirdiği 'Çaylar' repliğiyle izleyicilerin sevgisini kazanan Özmol, son olarak Atv ekranlarında yayınlanan "Kuruluş Osman" dizisinde 'Gürbüz Alp' karakterini canlandırarak seyircinin karşısına çıktı.

odatv-image-65-8205181f65e843.jpg

“GONCA VUSLATERİ'YE BENZEMİŞ”

Ünlü oyuncunun uzun saçlarıyla dikkat çektiği yeni imajı, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Yapılan yorumlarda, "Hiç değişmemiş", "Yeni saçlar yakışmış", "Gonca Vuslateri'ye benzemiş" gibi ifadelerle Alpaslan Özmol'un son haline olumlu tepkiler geldi.

tt.jpg

ALPASLAN ÖZMOL KİMDİR?

Almanya'nın Hamburg şehrinde 27 Şubat 1976 tarihinde doğan Alpaslan Özmol, ortaokulda yaşadığı zorluklar nedeniyle eğitimini yarıda bırakmak zorunda kaldı. Turizm sektöründe çalıştıktan sonra, çevresinin etkisiyle 1993 yılında Bursa Devlet Tiyatrosu'na katılarak tiyatro kariyerine başladı. Bugüne kadar 11 adet oyunda rol alan Özmol, televizyon dünyasına ise 1999 yılında başlayan "Ayrılsakta Beraberiz" dizisiyle adım attı.

uu.jpg

Çocuklar Duymasın dizisindeki uzun yıllar boyunca canlandırdığı Çaycı Hüseyin karakteriyle tanınan Alpaslan Özmol, farklı projelerdeki başarılarıyla da dikkat çekiyor. Yeni imajıyla bir kez daha gündeme gelen ünlü oyuncunun kariyerindeki yeni projeler ve değişim merakla bekleniyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar