Panik yarattı: Çatalca’da korkutan yangın!

Panik yarattı: Çatalca’da korkutan yangın!
Çatalca’da gece saatlerinde bir plastik fabrikasında çıkan yangın panik yarattı. Fabrikadaki kıvılcımlar yan tarafta bulunan bir başka fabrikaya da sıçradı.

Çatalca’da Harput Sanayi Sitesi’nde bir fabrikada yangın çıktı. Kısa sürede yan tarafta bulunan başka bir fabrikaya da sıçrayan yangın 2 saat süren çalışma sonrasında söndürüldü. Yangında yaralanan ya da ölen kimse olmadı.

Yangın, saat 02.30 sıralarında Çatalca Elbasan Mahallesi Harput Sanayi Sitesi’nde bulunan bin metrekare alana kurulu tek katlı plastik fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenle meydana geldi. İhbar üzerine İstanbul’un bir çok ilçesinden itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin dört bir yandan müdahale ettiği yangında, plastik fabrikasının bitişiğinde bulunan mutfak dolabı üreten fabrikaya alevler sıçradı.

İtfaiye ekipleri alev alev yanan iki fabrikaya müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın, yaklaşık iki buçuk saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı. İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları uzun süre devam etti. Yangında ölü veya yaralı olmazken iki fabrikada da maddi hasar meydana geldi. (İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar