Çarşaflı teyzeden 'Neden Kılıçdaroğlu?' sorusuna ibretlik yanıt

Çarşaflı teyzeden 'Neden Kılıçdaroğlu?' sorusuna ibretlik yanıt
Ankara Kızılay Meydanı'nda Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tanıtımı için broşür dağıtmasıyla gündeme gelen çarşaflı teyzenin yeni videosu ortaya çıktı. Teyzenin "Neden Kılıçdaroğlu'nu destekliyorsunuz?" sorusuna verdiği yanıt da olay oldu.

Selahattin Demirel / Günboyu

28 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminin sonucu merakla beklenirken propaganda süreci de sürüyor.

Daha önce Ankara Kızılay Meydanı'nda dağıttığı Kılıçdaroğlu broşürleriyle gündem olan çarşaflı teyzenin yeni bir videosu ortaya çıktı. Teyzenin videoda "Neden "Kılıçdaroğlu'nu destekliyorsunuz?" sorusuna verdiği yanıtta kullandığı ifadeler dikkat çekti.

"BU ADAM ÇOK YALAN KONUŞUYOR"

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'na desteğiyle popüler olan çarşaflı teyze kendisine sorulan soruya şu yanıtı verdi:

"Vatan elden gidiyor, topraklarımız satılıyor. Çocukların, gençlerin geleceği için ben buradayım. Bu adam çok yalan konuşuyor. Kılıçdaroğlu'nun resmini koymuş, arkayada haydi haydi diyor... Müslüman yalan konuşmaz. Müslüman adaletli olur. Hırsız olmaz. Ne diyeyim daha başka?

Allah hidayet versin bunlara. Ben kimseye beddua etmem. Rabbim onlara dönüş versin. İnşallah kazanacağız. 1. turda aldık da hırsızlık yaptılar. İyi biliyorum bunu."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar