Çenesi kilitlenen Seren Serengil'in sevgilisi ateş püskürdü!

Çenesi kilitlenen Seren Serengil'in sevgilisi ateş püskürdü!
Söylemezsem olmaz programının yorumcularından Bircan Bali ile Seren Serengil canlı yayında birbirine girdi. Tartışmanın ardından çenesi kilitlenen Serengil, apar topar hastaneye kaldırıldı. Ünlü yorumcu Seren Serengil'in sağlık durumunu sevgilisi Mustafa Tohma, sosyal medyadan paylaştı. Sevgilisinin tansiyonunun 22'ye çıktığını söyleyen Tohma "Ayıp, arkasından yapmadığınız kalmadı" diyerek tepki gösterdi.

Söylemezsem Olmaz programının yorumcularından Bircan Bali ile Seren Serengil dünkü canlı yayında birbirine girdi. Tartışmanın ardından programda rahatsızlanarak apar topar hastaneye kaldırılan Serengil''in yüksek tansiyon nedeniyle çenesi kilitlendi. Hastaneye kaldırılan Seren Serengil''in sağlık durumunu sevgilisi Mustafa Tohma sosyal medyadan paylaşıp, programda yaşananlara tepki gösterdi.

"ARKASINDAN YAPMADIĞINIZ KALMADI"

Serengil''in hastanedeki fotoğrafını paylaşarak sitem eden Tohma, "Oysa bu kız Cuma günü Amerika''ya giderken sizi öptü gitti çok ayıp gerçekten. Gittiğinden beri yayında arkasından yapmadığınız kalmadı. Tansiyonu 22, beyin MR''ı  çekiliyor. Çenesi hala kitli ben işi ile ilgili hiçbir konuya dahil olmam ama sağlığı söz konusu olursa kimse kusura  bakmasın. Asaletinden cevap vermedi ama içine atar o. Biz onun sağlığı düzelene kadar çok çektik. Kronik tansiyonu var onun üzülmesine, hastalanmasına gönlüm razı olmaz" ifadelerini kullandı.

SEREN SERENGİL''İN TAVIRLARI DİKKATLERDEN KAÇMADI

Bir haftalık raporu olmasına rağmen bugün canlı yayına çıkan Seren Serengil, ömür boyu tansiyon ilacı kullanmak zorunda kaldığını söyledi. Durumunun iyi olduğunu belirten Serengil''in moralinin bozuk olduğu, tartıştığı Bircan Bali''ye de tepkili olduğu gözlerden kaçmadı. 

CANLI YAYINDA TARTIŞTILAR

Seren Serengil, programın açılışını yaparken "Ben yokken yeterince programda halay çekiyorsunuz" diyerek partneri Bircan Bali ve Arto''ya gönderme yaptı. Serengil''in tepkisine sinirlenen Bali ise "Sen varken de dert çekiyoruz" söyleyince programda tansiyonlar yükseldi. Sözünün kesilmesine tepki gösteren Serengil, "Sözümü kesme, ben konuşuyorum. Sözümü lütfen kesme" şeklinde konuştu. Serengil''in kendisiyle emir kipiyle konuşmasına tahammül edemeyen Bircan Bali, "Efendim? Ben de konuşuyorum şu an. Lütfenli konuşuyorsak iyi olur emir kiplerini bırakalım onlar Amerika''da kaldı" diyerek sert çıkıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar