Canlı yayında tansiyon yükseldi: ''Yaşın kadar terörle mücadelem var''

Canlı yayında tansiyon yükseldi: ''Yaşın kadar terörle mücadelem var''
tv100 canlı yayınında Ahmet Zeki Üçok ve Fuat Uğur arasında çıkan terörle mücadele tartışmasında tansiyon yükseldi. Uğur'un terörle mücadelenin üstünü örtüyorsunuz sözlerine sinirlenen Üçok, "Senin yaşın kadar benim terörle mücadelem var." ifadeleri kullandı.

tv100 ekranlarında Pınar Işık Ardor''un moderatörlüğünü yaptığı Gündema Dair programına konuk olan İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Dr. Ahmet Zeki Üçok ve tv100.com yazarı Fuat Uğur arasında yaşanan ''terörle mücadele'' tartışması sonrasında stüdyoda sesler yükseldi. 

İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığı''nın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) başta olmak üzere 2 büyükşehir ve 2 ilçe belediyesi hakkında "terörle iltisaklı çalışan çalıştırma " iddiaları kapsamında tamamlanan müfettiş raporlarının masaya yatırıldığı programda, Ahmet Zeki Üçok ve Fuat Uğur arasında gerginlik yaşandı. 

"SENİN YAŞIN KADAR BENİM TERÖRLE MÜCADELEM VAR"

Söz konusu raporların İBB''ye karşı siyasi maksatla hazırlandığını ve hukuki bir değerinin olmadığını ifade eden Üçok''un sözlerinin ardından Fuat Uğur, Üçok''u hukuk yolu ile terörün üstünü örtmekle suçladı. Uğur''un suçlamalarına sinirlenen Üçok, “Senin yaşın kadar benim terörle mücadelem var. Bana terörle mücadele ahkamı kesme. Ben FETÖ ile mücadelede 4 yıl 10 ay hapis yatmış adamım. Sen kimsin terörle mücadelede ahkam kesiyorsun” dedi. Uğur, Üçok''un sözlerine “Ben de bu ülkede şerefiyle, namusuyla 40 yıldır gazetecilik yapan bir adamım. Alnımda bir tane leke yok. Terör örgütlerine karşı da mücadele ettim. Alnını karışlarım bana bir şey söyleyecek olanın” diyerek karşılık verdi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar