Canan Kaftancıoğlu'ndan Atatürk Havalimanı çağrısı

Canan Kaftancıoğlu'ndan Atatürk Havalimanı çağrısı
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Yargıtay'ın 4 yıl 11 ay 20 gün hapis cezasını onayarak siyasi yasak getirmesinden sonra, yıkımına başlanan Atatürk Havalimanı önünde buluşma çağrısı yaptı.
Yargıtay 3. Ceza Dairesi''nin "Kamu görevlisine alenen hakaret etme", "Türkiye Cumhuriyeti Devletini alenen aşağılamak" ve "Cumhurbaşkanına alenen hakaret etme" suçlarından 4 yıl 11 ay 20 günlük hapis cezasını onadığı ve siyasi yasak getirdiği CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu sosyal medya hesabından dikkat çeken bir çağrıda bulundu.
 
Kaftancıoğlu paylaşımında, "Yarın (17 Mayıs) saat:11.00''de Atatürk Havalimanına gidiyoruz. Atatürk''e, doğaya, kente düşman olanlara bir çift sözümüz var" dedi.
 
"DOĞA DOSTU KURUMLAR VE KİŞİLERİ BEKLİYORUZ"
 
Yıkımına başlanan Atatürk Havalimanı önünde bir buluşma gerçekleştirileceğini aktaran Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yıkıma yönelik bir tepki haberini alıntılayarak şu ifadeleri kullandı;"Yarın (17 Mayıs) saat:11.00''de Atatürk Havalimanına gidiyoruz. Atatürk''e, doğaya, kente düşman olanlara bir çift sözümüz var. Doğa dostu kurumlar ve kişileri bekliyoruz. Vatandaşın Atatürk Havalimanı çığlığı: Felaket… İsraf… Rezalet…"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar