Çağla Şikel'den Tolga Akış sorusuna ilginç tepki!

Çağla Şikel'den Tolga Akış sorusuna ilginç tepki!
Son dönemlerde, adı sık sık yasak aşk iddiaları ile gündeme gelen Çağla Şikel’in adı ünlü şarkıcı Zeynep Bastık’ın eski eşi Tolga Akış ile anılıyor. Tolga Akış, bu iddiaları yalanlarken, Önceki gün Kuruçeşme’de görüntülenen Çağla Şikel, bu iddialara yanıt vermemeyi tercih etti.

Zeynep Bastık ve Tolga Akış geçtiğimiz günlerde 1 yıllık evliliklerini tek celsede sonlandırdılar. Ardından kısa bir süre sonra Akış’ın adı ünlü manken Çağla Şikel ile anıldı. Bu iddiaları Akış yalanlarken, Şikel’den henüz bir cevap gelmedi. Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan Akış, "Videoda bana benzettiğiniz kişi Tayfun. Ben orada yokum. Ben o sıra hangover olmuşum, odada yatıyorum... Orası da Edis''in kulisi değil. Alaçatı''da Gizem ve Tayfun''a ait tatlı bir mekan..." ifadelerini kullanmıştı.

Tolga Akış''tan Çağla Şikel açıklaması... - Magazin Haberleri - Milliyet

TOLGA AKIŞ: ORADA BEN YOKUM!

İkilinin şarkıcı Edis''in kulisinde dans ettiği iddiaları ise magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sosyal medyada gündem olan videonun ardından Tolga Akış''tan Çağla Şıkel ile aşk yaşadığı iddialarıyla ilgili açıklama gelmişti. Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan Akış, "Videoda bana benzettiğiniz kişi Tayfun. Ben orada yokum. Ben o sıra hangover olmuşum, odada yatıyorum... Orası da Edis''in kulisi değil. Alaçatı''da Gizem ve Tayfun''a ait tatlı bir mekan..." ifadelerini kullanmıştı.

Tolga Akış ve Çağla Şikel hakkında çıkan iddialara cevap geldi

KURUÇEŞME’DE GÖRÜLDÜ

Arkadaşlarıyla gittiği mekanda eğlenen Çağla Şıkel ise aşk iddialarını tiye almıştı. Arkadaşlarıyla mekanda çektirdikleri bir fotoğrafı paylaşan Şıkel, "Edis''in kulisi" notunu düşmüştü. Tüm bunların ardından 43 yaşındaki model Çağla Şıkel, geçtiğimiz akşam Kuruçeşme''de yer alan bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı.

Tolga Akış''tan Çağla Şikel açıklaması... - Magazin Haberleri - Milliyet

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar