İzzet Antebi'nin eski eşi Didem Sarı'nın yasak aşkı!

İzzet Antebi'nin eski eşi Didem Sarı'nın yasak aşkı!
Geçtiğimiz dönemlerde Didem Sarı, eski eşi İzzet Antebi'nin kendisiyle evli olduğu dönemlerde, Çağla Şikel ile yasak aşk yaşadığı mesajları ifşa etmişti. Bu ifşanın ardından İzzet Antebi, Çağla Şikel ile bir ilişki yaşamadığını mesajların evliliklerinin ardından olduğu açıklamasını yapmıştı. Bu olaylar henüz gündemden düşmemişke, Didem Sarı'nın sevgilisinin evli olduğu ve cinayet suçundan cezaevine girdiği öğrenildi. 

Didem Sarı, ünlü oyuncu Tuvana Türkay ile aşk yaşayan İzzet Antebi''nin, geçtiğimiz dönemlerde ünlü manken Çağla Şikel ile yasak aşk yaşadığını iddia etmişti. Bu iddiaların ardından Didem Sarı''nın yeni sevgilisinin, tiyatro sanatçısı Kaya Akarsu''nun oğlu olduğu, evli olduğu, ve cinayet suçundan cezaevine girdiği öğrenildi. 

İzzet Antebi''nin eski eşi Didem Sarı''dan Tuvana Türkay''a ağır gönderme!  Ucuz sözleri olay

YASAK AŞK YAŞIYOR

Öte yandan İzzet Antebi, Didem Sarı''nın ismini açıklamadığı yeni sevgilisinden de kendisini darp ettiği iddiasıyla şikayetçi oldu. Şikayetçi olunan yeni sevgiliyle ilgili dikkat çeken bilgilere ulaşıldı. Sosyetik Didem Sarı''nın sık sık mangal partisinden paylaşım yaptığı sevgilisinin cinayet suçundan cezaevinde yattığı ve Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Kaya Akarsu''nun oğlu Kayacan Akarsu olduğu öğrenildi. Üstelik Kayacan Akarsu''nın güzellik uzmanı Selen A. ile evli olduğu olduğu da öğrenildi.

Sosyetik güzel 12 yıllık evliliğini bitirmişti! Didem Sarı hızlı davrandı  yeni yıla yeni aşkı ile girdi! - Son Dakika Magazin Haberleri

"BİR SÜRÜ ZARARLI ALIŞKANLIKLARI VAR"

Kayacan Akarsu''nun boşanma aşamasında olduğunu Selen A. en son nisan ayında görüştüğü Akarsu''nun Didem Sarı''yla aşk yaşadığını bugün arkadaşlarının uyarısıyla gördüğünü açıkladı ve TV100''e şu açıklamayı yaptı: "2018 yılından beri evli olduğum ve boşanıp kurtulmaya çalıştığım adamın Didem Sarı''yla beraber olduğunu öğrenince şoke oldum. Didem Sarı, Çağla Şıkel''in eski eşiyle mesajlarını ifşa etmiş ama kendisi de şu an benim hala resmi olarak evli olduğum adamla beraber… Kendisine beni bu büyük yükten ve beladan kurtardığı için teşekkür eden bir de mesaj attım ama bu adam çok tehlikeli… Cinayetten cezaevinde yattı, bir sürü zararlı alışkanlıkları var. Benim bütün mal varlığımı sıfırladı. Ayağında bana uyguladığı şiddetten dolayı elektronik kelepçe var. Bu adamın gerçek yüzünü herkes bilsin diye bu açıklamayı yaptım."

Didem Sarı, Çağla Şıkel ile eski eşi İzzet Antebi''nin mesajlarını  ifşalamıştı! Yeni sevgilisi hem evli hem de mahkum çıktı

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar