Çağla Şikel ile gizli ilişkisi var deniyordu: Tolga Akış'tan yasak aşk açıklaması

Çağla Şikel ile gizli ilişkisi var deniyordu: Tolga Akış'tan yasak aşk açıklaması
Geçtiğimiz sene Zeynep Bastık ile nikah masasına oturan Tolga Akış'ın Ünlü manken Çağla Şikel ile aşk yaşadığı iddia ediliyordu. Bu iddialara Çağla Şikel sessiz kalırken, Tolga Akış'tan cevap gecikmedi. Sosyal medya hesabından Çağla Şikel'in başka biriyle fotoğrafını paylaşarak" fotoğraftaki ben değilim" notunu düştü.

Geçen sene Temmuz ayında gösterişli bir düğünle dünya evine giren Zeynep Bastık ve Tolga Akış çifti, bir sene dolmadan boşandı. Boşanmanın hemen ardından Tolga Akış''ın adı hemen aşk dedikodularına karıştı. Çağla Şikel ile birlikte olduğu söylenen Akış, bu iddiaları yalanladı. 

Çağla Şikel - Tolga Akış... BOMBA İDDİA AŞK MI YAŞIYORLAR?

AŞK İDDİASINA JET YANIT

Aşk yaşadıkları konuşulan Şıkel ve Akış''ın Edis''in kulisinde dans ettiği iddia edilen bir video da magazin gündemine bomba gibi düştü. Hakkında çıkan aşk haberlerine Instagram hesabından cevap veren Akış, "Videoda bana benzettiğini kişi Tayfun. Ben orada yokum, hangover olmuşum odada yatıyorum o sırada. Orası da Edis''in kulisi değil, Alaçatı''da bir mekan" dedi.

Çağla Şıkel ile Zeynep Bastık''ın bir hafta önce boşandığı eşi Tolga Akış  sevgili mi? Bomba iddia Edis''in kulisindeki o görüntüyle ortaya çıktı -  Galeri - Takvim

"EDİS''İN KULİSİ"

Arkadaşlarıyla gittiği mekanda eğlenen Çağla Şikel ise aşk iddiasını tiye aldı. Arkadaşlarıyla mekanda çektirdikleri bir fotoğrafı paylaşan Şıkel, "Edis''in kulisi" notunu düştü.

Çağla Şıkel ile Tolga Akış aşk mı yaşıyor? Açıklama geldi - Magazin  haberleri – Sözcü

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar