Evlilik haberi bekleniyordu! Onlar ayrılık kararı aldılar...

Evlilik haberi bekleniyordu! Onlar ayrılık kararı aldılar...
Evlenmeleri beklenen Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın çiftinden hayranlarını üzen haber geldi. Bir dargın bir barışık aşk yaşan ikili ilişkilerini bitirme kararı aldı.

Uzun bir süredir birlikte olan yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın çifti ayrılık haberi hakkında sessizliklerini koruyor. Set arkadaşlığını aşka döndüren ikili bu kez de ayrılık haberleriyle gündeme geldi.

Sarışın, daha önce gazetecilerin "5-6 kez ayrılıp, barıştığınıza dair haberler çıktı. Bu haberler sizi üzüyor mu?" sorusuna yanıt vermişti.

Ünlü oyuncu, "3-4 kere ayrılıp, barışacak tipler değiliz. Her ilişkide tartışmalar olur, kardeşimle bile tartışıyoruz bazen. Biz ayrılmadık ki..." şeklinde konuşmuştu.

Çağatay Ulusoy da, "Bu haberler sık çıkmaya başladı. Bizim kalplerimiz nasırlaştı. Gülüp, geçiyoruz ama ailelerimiz üzülüyor. Etrafımızda bu mevzulara hassas bakan insanlar var" ifadelerini kullanmıştı.

"BU KONULARA GİRMEYELİM LÜTFEN"

Ortaya atılan dedikodular hakkında konuşan Sarışın, "İlişkimiz iyi gidiyor. Hiç öyle bir şey yok. Bu konulara girmeyelim lütfen" demekle yetinmişti.

İlk dönemlerinde bir dargın bir barışık haberleriyle gündeme gelen çiftin evlilik hazırlığında olduğu söyleniyordu.

Yaz ayında evlenmesi beklenen ikili birbirini sosyal medya hesaplarından çıkardı.

YOKSA YENİ BİR AŞK MI?

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy''un geçtiğimiz gece Sarıyer''de bir mekanda İlkin Tüfekçi ile sarmaş dolaş olduğu da iddia edilmişti.

Ulusoy ve Tüfekçi''nin, gece boyunca sarmaş dolaş eğlendiği söylendi. Tüfekçi''nin, dün gece Instagram''dan Sarıyer''deki mekandan paylaşım yapmasıyla da dikkatleri

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar