Cafer Güneş kimdir? Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cafer Güneş kaç yaşında, nereli?

Cafer Güneş kimdir? Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cafer Güneş kaç yaşında, nereli?
Saadet Partisi yerel seçimlerde ittifak yapmayacağını açıklamıştı. Bu kapsamda İstanbul adayını açıklayan Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayını da Cafer Güneş olarak duyurdu. Peki Cafer Güneş kimdir? Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cafer Güneş kaç yaşında, nereli?

Cafer Güneş kimdir?

Saadet Partisi 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Ankara'dan göstereceği adayı açıkladı. Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cafer Güneş oldu. Peki Cafer Güneş kimdir? Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cafer Güneş kaç yaşında, nereli?

CAFER GÜNEŞ KİMDİR?

1961 yılında Kırşehir'in Kozaklı ilçesinde dünyaya gelen Cafer Güneş, eğitimci ve siyasetçi kimliğiyle tanınıyor. Babası Hacı Ahmet ve annesi Elmas'ın oğlu olarak hayata adım atan Güneş, eğitim hayatına Kırşehir Eğitim Enstitüsü'nde başladı ve buradan mezun olduktan sonra öğretmen olarak görev yapmaya başladı.

Cafer Güneş, siyasi kariyerine 1995 yılında Refah Partisi'nden Kırşehir Milletvekili olarak seçilerek adım attı. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yasama çalışmalarına katılan Güneş, Refah Partisi'nin kapatılmasının ardından Saadet Partisi'nde aktif görev almaya başladı. 2022 yılı itibariyle Saadet Partisi'nde Siyasi İşler Başkanı olarak görev yapmaktadır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar