Büyükşen cinayetinde katilin hedefindeki Hüseyin K. konuştu!

Büyükşen cinayetinde katilin hedefindeki Hüseyin K.  konuştu!
Esra Taş'ın hedefindeki isim Hüseyin K. ilk kez konuştu: Kiralık katil bizim eve gitseydi ben dahil 5 kişi ölecektik...

Konya'da işlenen Metin Büyükşen, eşi Nejla Büyükşen cinayetinde ortaya çıkan her yeni gelişme, katil zanlısı Esra Taş'ın kanlı senaryoyu adeta ilmek ilmek işlediğini ortaya koyuyor. Kendisini tek ettiği için intikam almak istediği eski sevgilisi Hüseyin K. ve onun ailesinden intikam almak isteyen gözü dönmüş kadın, gerçeği ortaya çıkaran polisleri bile şaşırtan bir plan yaptı. 

60fbb3e286b24734d82103c6.jpg

Sevgilisi Hüseyin K.'nın, ailesinin baskısıyla kendisinden ayrıldığına inanarak, hem ailesine hem de Hüseyin K.'ya zarar vermek için harekete geçti. Önce yeni sevgili olduğu Abdullah Başdemir'e planını onlatarak onu ikna etti, ardından kendisi de "Hamileyim" yalanıyla komşularını arayıp Hüseyin K.'nın ailesinin evinin adresini öğrendi. Başdemir'in para karşılığında kiraladığı iki kişi Hüseyin K'nın evine giderek ailesine zarar verecekti. Ancak kar maskeli kiralık katiller, adresi şaşırıp evlerine girdikleri Metin Büyükşen, eşi Nejla Büyükşen'i katletti. Yapılan sorgulamalarda Esra Taş, sevgilisi Abdullah Başdemir (46) ile onlara yardım ettikleri öğrenilen Zeki Okşen, kuzeni Mustafa Okşen ile Afgan uyruklu Abdulhamit Uzbek tutuklandı.

60f51cb686b24422e02ab81a.jpg

Kiralık katilin asıl hedefinde bulunan Hüseyin K. ilk kez Sabah gazetesinden Tolga Yanık'a konuştu. Olay nedeniyle üzgün olduğunu belirten Hüseyin K., şunlerı ifade etti: "Benim Esra ile kısa süreli bir ilişkim oldu. Metin ve Nejla Büyükşen cinayetinden 20 gün kadar önce Esra ile ayrılmıştık. Ayrıldıktan sonra birkaç kez bana ulaşmaya çalıştı ama ben konuşmadım. Geçen hafta gözaltıları görünce bende o zaman her şeyi öğrendim. Haberlerde gördüğüm kadarıyla hamile olduğunu söyleyerek arkadaşım Zekeriya'dan evimin adresini almış.

60f51cb686b24422e02ab81e.jpg

Ancak hamilelik durumu kesinlikle söz konusu değildir. Benim evime girmek istediklerini ancak yanlış eve girdiklerini duydum.Olay günü benim evimde de anne ve babam dahil ailemden 5 kişi vardı. Metin amca ve Nejla teyzenin hayatını kaybettiği için çök üzgünüm. Ancak bu olayda bende o sırada evde bulunan ailemdeki 5 kişiyi kaybedebilirdim" dedi.

dgdsgdg.jpg

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar