2 çocuk annesi Aylin, hayallerini gerçekleştirerek servis şoförü oldu

2 çocuk annesi Aylin, hayallerini gerçekleştirerek servis şoförü oldu
Burdur'da yaşayan Aylin Kurnaz Dut, çocukluk hayalini gerçekleştirerek servis şoförü oldu. 2 çocuk annesi olan Dut, yaklaşık bir aydır servis şoförlüğü yapıyor.

Burdur merkezde oturan Aylin Kurnaz Dut, çocukluk hayali olan servis şoförlüğünü hayata geçirdi. E sınıfı ehliyet alıp belgelerini de tamamlayan Dut, yaklaşık 1 ay önce servis şoförlüğüne başladı.

Başkasına ait servis aracında şoförlük yapan Aylin Kurnaz Dut, kentin çeşitli bölgelerinden aldığı öğrencileri her sabah okullarına bırakıp akşam da alarak, günde yaklaşık 5 saat direksiyon sallıyor. Dut, günün geri kalanında ise ev işleri ve çocuklarıyla ilgileniyor.


HALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM
Babasının kamyon şoförlüğü yaptığını ve kamyon kullanarak şoförlüğü öğrendiğini söyleyen Dut, "Çocukluğumdan bu yana hayalim servis şoförlüğü yapmaktı. 2013 yılında E sınıfı ehliyetimi aldım. Gerekli belgelerimi de aldıktan sonra çocukluğumdan bu yana hayalim olan servis şoförlüğü yapmaya başladım. Çok şükür hayalimi gerçekleştirdim" dedi.

2 çocuk annesi Aylin, hayalini gerçekleştirip servis şoförü oldu

KADIN YAPAMAZ DİYE BİR ŞEY YOK
İşini sevdiğini belirten Dut, "İşimden, öğrencilerimden memnunum. Öğrenciler de beni çok seviyor. ''Sakın bırakma'' diyenler oldu. ''Kadın yapamaz'' diye bir şey yok. Kadınlar her işi başarıyla yapabilir. Trafikte beni görenler çok şaşırıyor" diye konuştu.

Erkek meslektaşları da Aylin Kurnaz Dut''u destekliyor. Servis şoförü Hüseyin Karabay, "Kadınların her işe el atması bence olumlu bir şey" dedi. (DHA)

2 çocuk annesi Aylin, hayalini gerçekleştirip servis şoförü oldu

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar