Esra Bilgiç hayalindeki asıl mesleği açıkladı

Esra Bilgiç hayalindeki asıl mesleği açıkladı
Ünlü oyuncu Esra Bilgiç, hayalindeki mesleği açıkladı. İstanbul Şehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde okuyan Bilgiç, avukat olmak istediğini, bunun için çalışmalarını aksatmadığını açıkladı.

Hem oyuncu hem Hukuk Fakültesi öğrencisi olan Esra Bilgiç, İstanbul Şehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde üçüncü sınıf öğrencisi. Bilgiç “Hukuk hayatın kendisi. Verdiğim en doğru kararlardan biri hukuk fakültesine başlamaktı. Kardeşim de hukuk öğrencisi. O benden önce mezun olacak. Birlikte çalışmayı planlıyoruz” dedi.

Ramo''nun Sibel''i Esra Bilgiç kimdir? Esra Bilgiç''in yaşı kaç? - Son Dakika  Haberler Milliyet

"PLANLI PROGRAMLIYIM"

Bir yandan hukuk eğitimi alan oyuncu, "Bugünün işini yarına bırakmamaya gayret ederim. Çalışmayı severim. Disiplinliyim. Evde vakit geçirmeye de bayılırım" dedi.

Kanunsuz Topraklar''ın Gülfem''i Esra Bilgiç kamera arkası hazırlığını  takipçileriyle paylaştı – Haberall.com – Sosyal İçerik Platformu

Öte yandan Aras Bulut İynemli''nin başrolü olduğu ve kadrosunda dünyaca ünlü İngiliz oyuncu Emma Watson''un da yer alacağı Atatürk dizisine dahil olduğu konuşulan Esra Bilgiç aşk hayatıyla gündemde. Dizide Madam Corinne rolüne hayat verecek olan güzel oyuncunun Reynmen ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar