Oyuncu Burcu Kara, ikinci kez anne oldu

Oyuncu Burcu Kara, ikinci kez anne oldu
Güzel oyuncu Burcu Kara ikinci kez anne oldu. Mutluluğunu sosyal medya hesabından paylaşan Kara'ya ünlü isimlerden iyi dilekler geldi.

Başarılı isim Burcu Kara, 2016 yılında yapımcı ve yönetmen Fırat Parlak ile nikah masasına oturup mutluluğa evet demişti. 2017''de ilk çocuğu Ali''yi kucağına alan oyuncu bu kez de oğlu Can''ı dünyaya getirdi. 

İkinci kez anne olan Kara, mutlu haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Burcu Kara''ya, başta ünlü isimler olmak üzere tüm sevenlerinden iyi dileklerini ileten mesajlar geldi.

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlüler arasında yer alan oyuncu, her anını takipçileriyle paylaşmaktan geri kalmadı. Son günlerde karnı burnunda pozlar veren Burcu Kara, 40''ncı haftada çekildiği pozları hayranlarının beğenisine sundu.

"HER AN HER ŞEY OLABİLİR BU SÜREÇTE"

Paylaşımına da, "41''i paylaşabilir miyim sizinle bilmiyorum. Hazır fotoğraf çekenim varken bunlar da elimizde bulunsun. Her an her şey olabilir bu süreçte. İyi ki almışım bu yazı yazılan tabloları da ,çok işe yarıyor." notunu düştü.

OĞLU CAN''I KUCAĞINA ALDI

 Hastanede paylaşım yapan Kara doğum yaptığını sosyal medyadan duyurdu. Oğlunun elini tuttuğu anı paylaşan Kara, "Can''ımız geldi" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar