Burak Yılmaz'ın açıklamaları sonrası Beşiktaş harekete geçti: İhraç edilebilir

Burak Yılmaz'ın açıklamaları sonrası Beşiktaş harekete geçti: İhraç edilebilir
Beşiktaş'a 2021'de kulüp üyesi olan ve üyelik kartını Ahmet Nur Çebi'nin elinden alan Burak Yılmaz için Disiplin Kurulu'na dilekçe veriliyor.

Beşiktaş Jimnasitik Kulübü tarafından, takımın teknik sorumlu görevinden istifa eden Burak Yılmaz için flaş bir hamle geldi. Beşiktaş Jimnasitik Kulübü Seçme ve Sicil Kurulu Üyesi Gizem Uslu Akın, Yılmaz'ın Beşiktaş üyeliğinin iptali için dilekçe vereceğini açıkladı.

"İLK İŞİM DİLEKÇE VERMEK OLACAK"

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Akın, "Burak Yılmaz'ın açıklamalarını okudum. Hem açıklamaları hem görevinden istifa ettikten sonraki tavırlarından dolayı Beşiktaş Üyeliğinden çıkarılması gerektiğini düşünüyorum. Yarın ilk işim Disiplin Kurulumuza üyeliğinin iptali için dilekçe vermek olacak." ifadelerini kullandı.

f-4eemzxiaab1sn.jpeg

BURAK YILMAZ NE DEMİŞTİ?

Beşiktaş'ın eski teknik sorumlusu Burak Yılmaz, Aboubakar için Milliyet'e verdiği röportajda, "Araştırınca öğrendim ki bizim Kamerunlu golcümüz, 4 ay sonraki alacağının ödenmesi için ısrar ediyormuş. Ödeme yapılmayınca ağrılarının da devam ettiğini söylediler. Ama hayır, bilimi araya koyarak dedikodu yapmak istemiyorum. Takdirini Beşiktaşlı yöneticilere bırakıyorum.." ifadelerini kullanmıştı.

ÜYELİK GEÇMİŞİ

Burak Yılmaz, 2021'de kulüp üyesi olmuş ve üyelik kartını Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin elinden almıştı. Yılmaz'ın bu üyelikle ilgili geçmişi ve ilişkisi, ihraç talebinin arkasındaki nedenler arasında.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar