Burak Yılmaz Antalyaspor maçı sonrası böyle isyan etti: Hamınada mamınada

Burak Yılmaz Antalyaspor maçı sonrası böyle isyan etti: Hamınada mamınada
Beşiktaş, Antalyaspor deplasmanından eli boş döndü. Burak Yılmaz'ın maç sonu açıklamaları gündeme damga vurdu. Eric Bailly ile Tayfur Bingöl'ün devre arasında tartıştığını açıklayan Yılmaz, hakemlere çok sert eleştirilerde bulundu.

Antalyaspor-Beşiktaş maçının ardından açıklama yapan Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz, devre arasında soyunma odasında Eric Bailly'nin Tayfur Bingöl'ün yakasına yapıştığını söyledi.

Burak Yılmaz açıklamalarında şunları söyledi:

İlk yarı ikinci yarı bambaşka. Siyahla beyaz. İlk yarıdan sonra tamamen istediğimiz her şeyin olduğu, planımızın tuttuğu bir maçtı. İkinci devre biz de anlamadık neden böyle olduğunu. Bir sorumlusu varsa benim. Arkadaşları ben tercih ediyorum. Ben oynatıyorum. Biz de anlamadık neden böyle oldu. Bir sürü problem, sıkıntı var. Çözmeye çalışacağız. Söylemek istediğim çok şey var. Ben hiç kimseden bir şey istemedim.

besiktasin-yildizi-eric-bailly-antalyaspor-macinda-sakatlandi-6hnidzrr.jpg

"YAKIŞIKSIZ HAREKETLERİ NEDENİYLE OYUNDAN ALDIM"

"Eric Bailly ile ilgili bir sıkıntı yaşandı devre arasında. O yüzden çıkardım. Sakatlık durumu yok. Yakışıksız bir hareketten dolayı oyundan aldım. Var mı, daha net konuşalım, daha net sorun! Evet, aynen. Ben bunu yaptırtmam. Tayfur, Türk yabancı diye ayırmam." dedi

aw069835-15.jpg

"Eric Bailly, Tayfur Bingöl'ün yakasına yapıştı. Bunu devam ettiremezsin. Beşiktaş formasını çekip öyle yakasına yapışamazsın. Ben bunu yaptırtmam. Kendi ülkemde böyle bir saygısızlık yaptırtmam. Ben böyle bir adamım. Ben teknik direktörlüğe devam edeceksem de böyle devam edeceğim." diye devam etti.

HAMINADA MAMINADA...

Yılmaz, hakem kararlarına tepki gösterdi ve şunları kaydetti:

"Gelelim hakeme. 2 haftadır bize yapılanı görüyorsunuz. Beşiktaş'ın penaltısını vermemek bu kadar kolay mı ya? Keyfine göre bir maç bizi doğra, bir maç onu doğra. Hamına da, mamına da."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar