Burak Özçivit ve Fahriye Evcen arasında 80 milyon liralık anlaşma krizi:İstediği olmayınca resti çekti!

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen arasında 80 milyon liralık anlaşma krizi:İstediği olmayınca resti çekti!
Fahriye Evcen'in, Kuruluş Osman dizisinin başrolünde yer aldığı ve reklam çekimleri için kamera karşısına geçtiği iddia edildi. Evcen'in, çekimler için özel bir kulis istediği ve karavan olmadan çekime başlamak istemediği için sette kriz yaşandı.

37 yaşındaki ünlü oyuncu Fahriye Evcen'in, Kuruluş Osman dizisinde başrol oynadığı ve bir reklam çekimi için kamera karşısına geçtiği iddia edildi. Evcen'e özel bir kulis hazırlandı ancak çekime karavan olmadan başlamak istemediği de iddialar arasında yer alıyor.

80 MİLYON TL'LİK DEV ANLAŞMA

Kuruluş Osman dizisinin başrolünde devam eden Burak Özçivit ve eşi Fahriye Evcen, bir mobilya markasının reklamı için 2 senelik bir anlaşma imzaladı. Ancak, çiftin bu reklam anlaşması için aldıkları iddia edilen 80 milyon TL'lik ücretle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

fahriye-evcen-ile-burak-ozcivit-kucuk-ogullari-kereme-dogum-gunu-partisi-yapti.webp

Günümüzde ünlü isimlerin reklam anlaşmaları oldukça sık gündeme gelmekte ve geniş kitleler tarafından takip edilmektedir. Burak Özçivit ve Fahriye Evcen gibi popüler oyuncuların mobilya markasıyla gerçekleştirdikleri bu anlaşma da büyük ilgi çekti. İddialara göre, çiftin bu reklam anlaşması için oldukça yüksek bir ücret aldıkları konuşulmaktadır. Ancak, son zamanlarda ortaya atılan yeni bir iddiaya göre, bu ücretin 80 milyon TL olduğu söylenmektedir.

23.jpg

Özellikle Türkiye'de televizyon dizilerindeki popülerlikleriyle tanınan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in böyle büyük bir reklam anlaşması yapmaları, hayranları ve medya tarafından merakla takip edilmektedir. Ancak, çiftin bu iddialı ücret karşılığında ne tür bir rol üstlendikleri ve reklamın nasıl bir içerikle sunulduğu henüz netlik kazanmamıştır.

9854612.jpg

SETTE KARAVAN KRİZİ!

Fahriye Evcen'in, Burak Özçivit ile birlikte oynadığı 80 milyon TL'lik reklam için kamera karşısına geçtiği iddia edildi. Ancak, sette yaşanan bir karavan krizi gündeme geldi. Evcen'in, çekimler esnasında kendisine özel bir karavan talep ettiği ve bu talebin karşılanmaması durumunda çekimlere devam etmeyeceği söylentiler arasında yer aldı.

0x0-kurulus-osmanin-yildizi-burak-ozcivit-ile-fahriye-evcenden-yeni-paylasim-geldi-mujdeyi-duyurdular-1707215071437.webp

Bu iddiaların doğruluğu ve detayları hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

EVCEN'E ÖZEL LÜKS KARAVAN GETİRİLDİ

Kendisine özel bir kulis hazırlanan Fahriye Evcen, çekimlere karavan olmadan başlamak istemedi. Bunun üzerine sete lüks bir karavan getirildi.

6558bfb0f2083738.jpg

1050888837-0-0-636-357-1920x0-80-0-0-597ded2b79cced5ee40ce0488911492a.jpg

ahuyvzjei0-p5su61a7ziw.webp

fahriye-evcen-ve-burak-ozcivit-cifti-ikinci-cocugunun-adini-acikladi-verecekleri-isim-dikkat-cekti-1672233522-5541.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar