Bülent Uygun’dan Rey Manaj açıklaması

Bülent Uygun’dan Rey Manaj açıklaması
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Rey Manaj'a yönelik gelen tekliflerin kulüp yönetimi tarafından değerlendirildiğini belirtti.

Sivasspor, 12 Mayıs Pazar günü Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında sahasında RAMS Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman, Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri'nde Teknik Direktör Bülent Uygun ve yardımcılarının yönetiminde gerçekleşti . Toplam 1 saat 30 dakika sürdü. Antrenman, ısınma hareketleriyle başladı ve denge çalışmalarıyla devam etti. Daha sonra minyatür kalede maç yapan oyuncular, antrenmanın son bölümünde ise çift kale maç yaptı.

Teknik Direktör Bülent Uygun, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve Başakşehir maçına galibiyet için çıkacaklarını vurguladı.

Uygun ayrıca, Sivasspor'un 57. yılını kutlayarak şampiyonluk umutlarını dile getirdi. "Anadolu’dan söylediğim gibi şampiyon çıkacaktır, en yakın zamanda. Bunlardan da bir tanesinin Sivasspor olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullanan Uygun, diğer Anadolu takımlarının da tekrar Süper Lig'e yükselmesini diledi.

Başakşehir'in de güçlü bir takım olduğunu belirten Uygun, taraftarlarından destek istedi ve kalan 3 maçı da kazanarak sezonu 9 puanla tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Teknik Direktör Bülent Uygun, bir basın mensubunun Emre Gökay'a yönelik Avrupa'dan transfer teklifleri olduğu yönündeki haberlere ilişkin sorusuna, "Emre Gökay U18 Milli Takımı’nda en iyi performans gösteren ve kendi mevkiinde en iyi oyuncu. Milli takımlardaydı, bugün itibarıyla tekrar geri geldi. Onu kullanarak gelişimini sağlamaya çalışıyoruz. Zaten bireysel antrenman koçları var. Onlar da onun eğitimine katkı sağlıyor. Sürecin içerisinde tabii bu transfer konuları yönetimin söyleyeceği bir süreç. Onun geleceği, Sivasspor’un menfaati ne olursa onu hayata geçirmek istiyoruz" şeklinde yanıt verdi.

Bülent Uygun’dan Rey Manaj açıklaması!

Bülent Uygun’dan Rey Manaj açıklaması!

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar