Bülent Eczacıbaşı silahlı adamlarıyla şantiye bastı

Bülent Eczacıbaşı silahlı adamlarıyla şantiye bastı
Ünlü iş adamı Bülent Eczacıbaşı, Bodrum'da silahlı adamlarıyla komşu şantiyeyi bastı. Gündeme bomba gibi düşen görüntülerde Eczacıbaşı'nın silahlı adamlarının o anları kaydeden şantiye çalışanlarının telefonlarını zorla aldığı ve kayıtları sildiği iddia edildi.

Geçtiğimiz aylarda Eczacıbaşı, halk plajını özel plaj haline getirme, plaja giden kamu yolunu demir kapıyla engelleyip, halkın kullanımına açık olması gereken alanı vatandaşların girişine kapatma, kaçak iskele ve yine kendi arazileri içindeki 10'a yakın kaçak yapı iddiasıyla gündeme gelmişti.

"ZATEN İMAR AFFINA BAŞVURDUK"

Uydu görüntüsü üzerinden tüm bu kanunsuzlukları belgeleyen Bodrumlular, belgeleriyle birlikte hem Bodrum Belediyesi'ne hem de CİMER'e suç duyurusunda bulunmuş, Eczacıbaşı'nın konuya dair tek açıklaması ise "Zaten imar affı başvurusunda bulunduk" olmuştu.

SİLAHLI ADAMLARIYLA ŞANTİYE BASTI

Medyaradar'da yer alan habere göre geçtiğimiz günlerde Bodrum Belediyesi'nin girişimiyle sahili kapatan duvar yıkıldı. Ancak Eczacıbaşı, bu kez komşu şantiyeleri silahlı adamları ile bastı ve o anları kaydeden şantiye çalışanlarının cep telefonları elinden alınarak görüntüler silinmeye çalışıldı.

“KİMSE BİR ŞEY YAPAMAZ BİZE”

Görüntülerde, çalışanların "Burası özel arazi, buraya giremezsiniz" uyarıları üzerine Bülent Eczacıbaşı'nın "Biz ister çıkarız ister çıkmayız, kimse bir şey yapamaz bize" dediği görülüyor. Aynı çalışanın Polise şikayet edeceğiz" uyarısı üzerine Bülent Eczacıbaşı "Et" yanıtını veriyor. Yaşanan diyalog sonrası Bülent Eczacıbaşı'nın silahlı adamı o anları kaydeden şantiye çalışanının elindeki telefonu zorla alarak, görüntüleri siliyor.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar