Buket Aydın kimdir? Buket Aydın hangi kanala geçti? Buket Aydın'ın programı hangi kanalda yayınlanıyor?

Buket Aydın kimdir? Buket Aydın hangi kanala geçti? Buket Aydın'ın programı hangi kanalda yayınlanıyor?
Sosyal medyada Şahan Gökbakar ve Özgür Demirtaş ile girdiği diyaloglar ile gündeme gelen ünlü sunucu Buket Aydın'ın geçiş yaptığı kanal belli oldu. Peki Buket Aydın kimdir? Buket Aydın hangi kanala geçti? Buket Aydın'ın programı hangi kanalda yayınlanıyor?

Buket Aydın kimdir?

Ünlü sunucu Buket Aydın'ın yeni çalışacağı kanal belli oldu. Bu haberin ardından birçok kişi ünlü sunucunun hangi kanala geçeceğini araştırmaya başladı. Peki Buket Aydın kimdir? Buket Aydın hangi kanala geçti? Buket Aydın'ın programı hangi kanalda yayınlanıyor?

BUKET AYDIN KİMDİR?

Bursa doğumlu Buket Aydın, 1985 yılında hayata gözlerini açtı. Buket Aydın İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olmuştur. Yüksek lisans eğitimini ise yine aynı üniversitede yaparak Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde tamamlamıştır.

Yüksek lisansını Attila İlhan'ın şiirleri üzerine yaparak eğitimini noktaladıktan sonra sunuculuk ve spikerlik alanında eğitim aldı. Nişantaşı Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünde öğretim görevlisi olarak çalışan Aydın, aynı zamanda Kuşdili Spikerlik ve Sunuculuk Kursu'nda eğitim aldı ve başarılı bir şekilde mezun oldu.

Kariyerine özel bir radyoda haber sunuculuğu yaparak başlayan Buket Aydın, daha sonra Kanaltürk kanalına geçiş yaptı. Burada önce spor bülteni sunuculuğu ardından hafta sonu ana haber bültenlerinde sunuculuk görevini üstlendi. Kanaltürk kanalından ayrıldıktan sonra TRT Türk kanalına geçen Aydın, burada program sunuculuğu yapmaya başladı. Buket Aydın 2013 yılında ünlü iş insanı Erce Baykal ile evlendi. Daha sonra aynı yıl içerisinde NTV'ye transfer oldu.

BUKET AYDIN HANGİ KANALA GEÇTİ?

Buket Aydın yayın hayatına yeni başlayacak olan GRT adlı kanalda 'Buket Aydın'la Gündem Özel' programını yapacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar