Buket Aydın eşinin geçmişini hedef almıştı! Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, eşi Selin Gökbakar'dan özür diledi

Buket Aydın eşinin geçmişini hedef almıştı! Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, eşi Selin Gökbakar'dan özür diledi
Televizyon sunucusu Buket Aydın’ın kişisel sosyal medya hesabından ünlü komedyen Şahan Gökbakar’ın eşi ve ekonomist Özgür Demirtaş'ı hedef almıştı. Gökbakar eşinin böyle bir duruma karıştırılmasından dolayı af diledi.

Ünlü televizyon sunucusu Buket Aydın, sosyal medyada gündeme oturan hesap ödeme videosu sonrasında komedyen Şahan Gökbakar’ın eşinin geçmişini hedef almıştı.

Buket Aydın, Şahan Gökbakar'ı "kadın düşmanı" ve "rezil" olarak nitelendirerek, eşi Selin Gökbakar'ı hedef almış ve çeşitli iddialarda bulunmuştu. Aydın, programda, Selin Gökbakar'ı "Eşinin eski soyadı Ortaçlı. Listesi kabarık. Eşini karşına al sor, 'sana zamanında lüks jeep alan kişiye karşılığında ne verdin Selincim' diye" şeklinde suçlamıştı.

“ADININ GEÇMESİNE SEBEP OLDUĞUM İÇİN ÜZGÜNÜM”

Şahan Gökbakar ise Buket Aydın'ın bu açıklamalarının ardından sosyal medya hesabından eşine yönelik bir özür mesajı paylaştı. Gökbakar, yaptığı paylaşımda, "Yaptığım bir skeç sonrasında, eşimi hedef alan bu yalan dolan, leş, paçoz, çirkin, seviyesiz, değersiz, ucuz ve varoş muhabbetin içinde adının geçmesine sebep olduğum için üzgünüm. Kusura bakma karıcım, seni seviyorum" ifadelerini kullandı.

kadin-kadina-buna-yapar-mi-buket-aydin-kendisini-16779877-4911-amp.webp

Ünlü komedyen, Selin Gökbakar'ın kişiliğini övgüyle anlatarak, yaşadıkları olayın gerçekle alakası olmadığını vurguladı. Ayrıca, Selin Gökbakar'ın kendi emeğiyle hayatını inşa etmiş, asil, onurlu, temiz ve dürüst bir insan olduğunu belirtti. Özür mesajında, yaşanan durum nedeniyle duyduğu üzüntüyü ifade eden Şahan Gökbakar, Selin Gökbakar'a olan sevgisini bir kez daha dile getirdi.

gtt.jpg

NE OLMUŞTU

Ünlü televizyon sunucusu Buket Aydın, sosyal medyada gündem yaratan hesap ödeme videosu sonrasında komedyen Şahan Gökbakar ve ekonomist Özgür Demirtaş'a sert yanıtlar vererek dikkatleri üzerine çekmişti.

Buket Aydın, özellikle Özgür Demirtaş'a yönelik kullandığı "gözlüklü tipitip terbiyesiz" ifadesiyle dikkat çekerken, Şahan Gökbakar'ın ise eşinin geçmişini hedef alarak suçlamıştı. Aydın'ın kadın-erkek ilişkileri konusundaki çıkışı, büyük tartışmalara yol açmıştı. "Ben hesap ödemem. Beni yemeğe çıkaran bir zahmet hesabı ödeyecek. Bir yemek ısmarlayamıyorsan benimle yemeğe çıkmayacaksın" şeklindeki açıklaması, tartışmalara neden olmuştu.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Aydın'ın çıkışına ti'ye alan bir video paylaşımıyla karşılık vermişti. Ekonomist Özgür Demirtaş ise sosyal medya üzerinden Aydın'a karşı "kredi kartı başvurusu" içeren bir gönderme yaparak polemiği sürdürmüştü.

Buket Aydın, Demirtaş ve Gökbakar'ın yanıtlarına gecikmeden sosyal medya hesabından karşılık verdi. Aydın, paylaşımında şu ifadelere yer vermişti: “Son günlerde dolaşımda olan videom, ilişki koçu Adil Yıldırım ile gerçekleştirdiğim YouTube söyleşisinin kesilmiş bir bölümüne ait. Sohbetimizde, kadınların kendi değerini bilme konusuna odaklanmıştık. 'Hesabı erkek öder' görüşümü paylaştım ve bu, kişisel bir görüştür; kimseyi ilgilendirmez. Ancak, konuyu muhalif bir kesim hemen Buket Aydın'ın tepki çektiği şeklinde yansıtıyor. Aslında burada tepki çekecek bir durum yok. Ardından, bilindik troller hemen saldırıya geçiyor."

Aydın, ayrıca Demirtaş'ı "gözlüklü tipitip terbiyesiz" diye niteleyerek, "Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ı ise eski bir komedyen bozması olarak tanımlamıştı. Gökbakar'a dava açmayı planladığını belirten Aydın, kazanacağı parayı depremzede çocuklara bağışlayacağını da açıklamıştı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar