Bu kadar da olmaz dedirten bir sokak röportajı: Artan fahiş kira fiyatlarını CHP’li vatandaşlara bağladı

Bu kadar da olmaz dedirten bir sokak röportajı: Artan fahiş kira fiyatlarını CHP’li vatandaşlara bağladı
Sosyal medyada yayınlanan bir sokak röportajında bir vatandaşın söylediği cümleler şoke etti. Kira fiyatları sorulan vatandaş, kira artışlarını CHP’li vatandaşlarla bağdaştırdı, onlar hak ediyor dedi.

ÖZGE SIVAS / GÜNBOYU

Son zamanlarda artan fahiş kira fiyatları ev sahipleri ve kiracılar arasında problemlere neden oluyor. Artan kira fiyatları kiracıları ayrı sıkboğaz ederken ev sahipleri de ayrı sorunlar yaşıyor fakat bazı vatandaşları artan kira fiyatlarına öyle yorumlar yapıyor ki ağızları açık bırakıyor.

Sosyal medyada yayınlamak üzere çekilen bir sokak röportajında vatandaşın söylediği cümleler şaşırttı. Muhabirin sorduğu “Yüksek kiralar hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusuna cevap veren vatandaş, “İyi düşünüyorum çünkü CHP'liler bunu hak ediyor. Sevmiyoruz onları. Biz kovuyoruz hala orada oturuyor. Kovuyoruz gitmiyor. Daha sen orada niye oturuyorsun? Çok arsız çok terbiyesiz o CHP'liler.

-Kiralar ile CHP'nin ne alakası var?

Çok alakası onların gözünden biz böyle bu duruma düştük. AK Parti'yi çok bizi çok üzdüler. Onlar hak ediyor. Ben memnunum” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar