Bu dansın ardından hayatı değişti. Külkedisi masalı gibi...

Bu dansın ardından hayatı değişti. Külkedisi masalı gibi...
Düğününde Rusya Devlet Vladimir Putin ile dans eden Avusturya eski dışişleri bakanı Karin Kneissl, Rosneft'e yönetim kurulu üyesi oldu.

Avusturya’nın eski dışişleri bakanı Karin Kneissl, Rusya'nın devlet kontrolündeki petrol  endüstrisi devi Rosneft’e yönetim kurulu üyesi seçildi. Kneissl, Ağustos 2018’deki düğününde Rusya Devlet Vladimir Putin ile dans etmiş ve dünyanın gündemine oturmuştu.

Avusturya’nın eski dışişleri Karin Kneissl, Ağustos 2018'de ülkenin güneydoğusundaki Steiermark eyaletindeki yer alan Gamlitz kentinde düzenlediği düğününe Rus Devlet Başkanı Vladimir Putin’i davet etmişti.

PUTİN İLE DANSI ELEŞTİRİLERİN ODAĞI OLMUŞTU
Bavyeraya özgü geleneksel dirndl kıyafeti giymiş Kneissl'ın Putin'e reverans yaptığı görüntüler, özel olarak Rus devlet televizyonu Russia Today tarafından yayınlanmış ve tepki çekmişti. Ayrıca söz konusu olay bazı AB ülkelerinin Salisbury'deki Sergei Skripal'e yönelik sinir gazı saldırısına tepki olarak çok sayıda Rus diplomatı sınır dışı etmesinden sadece aylar sonra gerçekleşmiş ve Avusturyalı bakan eleştirilerin hedefi olmuştu.

wkxomh0kskw-wk-zmqwa6w.jpg

ROSNEFT'E YÖNETİM KURULU ÜYESİ OLDU

Kneissl, 2019'da hükümetten ayrıldıktan sonra, geçen yıl Rusya’nın propaganda kanalı olarak görülen Russia Today’de konuk köşe yazarı oldu. Ardındann Kneissl, bu yılın  Mart ayındaki adaylığının ardından Rosneft’in yıllık genel kurul toplantısından sonra yaptığı açıklamada, şirkete bağımsız bir yönetici olarak katılacağını söyledi.

dkplbrkxy0ah1e0pdn7rhg.jpg

(NTV)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar