Bu banka müşterileri yaşadı: İşte hesabınıza yatacak yılbaşı hediyesi miktarı

Bu banka müşterileri yaşadı: İşte hesabınıza yatacak yılbaşı hediyesi miktarı
Yılbaşının yaklaşması ile birlikte bankalar da yeni kampanyalarını duyurdu. Türkiye'de en çok müşterisi bulunan özel bankalar arasında yer alan Türkiye İş Bankası, yılbaşı öncesinde müşterilerinin hesabına yatırılacak para miktarını açıkladı. İşte kampanyadan yararlanma koşulları...

BU BANKADA HESABI OLANLAR YAŞADI: İŞTE YILBAŞINDA HESABINIZA YATIRILACAK PARA

Gençten yaşlıya hemen herkesi yeni yıl heyecanı sararken, bankalardan da son dakika kampanyaları gelmeye devam ediyor.

Daha önce verdiği yüksek emekli promosyonu ile müşterilerini memnun eden İş Bankası, bu kez de yılbaşında yeni bir kampanya hayata geçiriyor.

İş Bankası, tatil planınız ile ilgili alışverişlerinizde geçerli olmak üzere; 31 Aralık 2022 tarihine kadar yapacağınız turizm ile alakalı tüm alışverişleriniz sonrasında sizlere 350 TL ödeme yapılacağını açıkladı.

31 Aralık''a kadar tatil masraflarını karşılamak için Maximum üyesi işyerlerinde tek seferde yapacağınız en az 7500 TL''lik alışverişinize 350 TL MAXİ PUAN kazanabilirsiniz. 2022’nin son kampanyası olan bu kampanyaya katılmak isteyenlerin İş Bankası mobil uygulamasında KAMPANYALAR bölümüne gitmeleri veya internet bankacılığı Web sayfası üzerinden giriş yapmaları gerekmektedir. Kampanyalar kısmında KATIL butonuna tıklayarak bu fırsata katılıyorsunuz.

Kampanyaya; Maximiles, Maximum ve Privia bireysel kartlarıyla Bankamatik kartları ve Maximum özelliği olan iş yerlerinden yapılan alışverişler de dahildir. Bu nedenle, başvuruyu yaptıktan sonra size gönderilen onay mesajından sonra 350 TL''ye kadar harcama yapabilir ve hesabınıza yatırabilirsiniz.

SON KULLANIM TARİHİ

Kazanılan MaxiPuan 11.01.2023 tarihinde son kullanılan karta yüklenecektir. MaxiPuanların kullanım süresi 28 Şubat 2023 tarihinde sona ermektedir. Kullanılmayan puanların 1 Mart 2023 tarihinde iadesi gerçekleştirilecektir.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar