BTS'in üyesi askere gitti...Saçlarını kazıttığı fotoğrafı paylaştı

BTS'in üyesi askere gitti...Saçlarını kazıttığı fotoğrafı paylaştı
Dünyaca ünlü K-Pop grubu BTS'in üyelerinden Kim Seok-Jin askerliğe başladı. 30 yaşındaki ünlü yıldız Jin, yeni imajını sosyal medyadan yayınladı. Seok-Jin, "Beklediğimden daha şirin görünüyor" notunu paylaştı.

Dünyada milyonlarca hayranı bulunan Güney Koreli BTS grubunun 30 yaşındaki üyesi Kim Seok-Jin''in askere gitti. Saçlarını da kestiren 30 yaşındaki Jin, yeni imajını sosyal medyadan yayınladı. Kim Seok-Jin, "Beklediğimden daha şirin görünüyor" notunu düştü.

Askerliğin zorunlu olduğu ülkede BTS''nin askere giden ilk üyesi Seok -Jin oldu. Ünlü Şarkıcı, beş haftalık eğitimin ardından cephe hattına gönderilecek. Eğitimden sonra, Jin''in bir ön cephe birimiyle birlikte Kuzey Kore sınırına yakın konuşlanacağı bildirildi. Çok sayıda BTS fanı sosyal medyada Seok- Jin''in güvenliğinden endişe ettiklerini belirtip ünlü yıldızın ön cepheye gönderilmesine itiraz etmişti.

TASARI MECLİSTEN GEÇMİŞTİ

Güney Kore’de sağlıklı her bir erkeğin iki yıl zorunlu askerlik görevini yerine getirmesi gerekiyor. Sporcular, atletler ve klasik müzik alanında çalışan müzisyenlere, ülkeye halihazırda katkıda bulundukları için imtiyaz tanınırken pop müzisyenlerine bu imtiyaz saplanmıyor.

Güney Kore, 2020''de K-pop sanatçılarının zorunlu askerlik hizmetlerini 30 yaşına kadar ertelemelerine izin veren bir tasarıyı meclisten geçirmişti.

BTS HAKKINDA

BTS, diğer adıyla ''Bangtan Boys'', Hybe Corporation tarafından oluşturulan, yedi üyeden oluşan Güney Koreli müzik grubu... Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V ve Jungkook''dan oluşan yedili, albümlerinin çoğunu birlikte yazar ve birlikte üretir. 

Genellikle kişisel ve sosyal sorunlara odaklanan şarkı sözleri, ruh sağlığı, okul çağındaki gençliğin sorunları ve yaşlanma, kayıp, kendini sevme yolculuğu ve bireysellik temalarına değiniyor.

BTS''in çalışmaları ayrıca genellikle edebiyat ve psikolojik kavramlara atıfta bulunuyor ve alternatif bir evren hikâyesi içeriyor.

BTS üyeleri, geniş ve uluslararası hayran kitleleriyle, Asya, Avrupa, Avustralya, Kuzey Amerika ve Güney Amerika''da verdikleri ''sold out'' konserleriyle tanınır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar