Resmen duyuruldu! Yüzde 52.5 zam geldi

Resmen duyuruldu! Yüzde 52.5 zam geldi
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından mobil tarifelere yüzde 40 zam yapıldı. Buna göre, mobil şebekelerden yurtiçi aramalarda azami ücret dakikada 87.53 kuruştan 1.23 TL'ye yükseldi. Yurtiçi aramalarda azami ücretinin dakikası son bir yılda yüzde 52.5 artmış oldu.

VATANDAŞIN CEBİNİ YAKACAK BİR KARAR DAHA! TAM YÜZDE 52.5 ZAM GELDİ

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından mobil tarifelere yüzde 40 zam yapıldı. Buna göre mobil şebekelerden yapılan yurtiçi aramalarda azami ücret 87.53 kuruştan 1.23 TL''ye yükseldi. Böylece yurtiçi aramalarda dakika başına azami ücret son bir yılda yüzde 52,5 arttı.
 
DİĞER İŞLEMLER DE ZAMLANDI
 
Yurt içi ve yurt dışı arama ücreti, kısa mesaj servis ücreti, isim değişikliği hat devir ücreti, numara veya sim kart değişikliği, hat açma ve kapama ücretleri ile posta ile iletilen ayrıntılı fatura ücreti de zamlandı. Hat devir ücreti 23 lira 32 kuruşa yükselirken, numara değişikliği 53 lira 20 kuruşa ve sim kart değişimi de 53 lira 20 kuruşa yükseldi.
 
GEÇ AÇIKLANDI
 
BTK''nın geçmiş yıllarda 1 Nisan ve öncesinde yayınlanan söz konusu zam duyurusunun bu yıl 8 Nisan itibariyle kamuoyuna açıklanması da dikkat çekti.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar