Bozcaada ve Gökçeada'ya feribot seferleri iptal edildi

Bozcaada ve Gökçeada'ya feribot seferleri iptal edildi
Gestaş, Çanakkale'de Gökçeada ve Bozcaada'ya planlanan bazı feribot seferlerinin olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiğini duyurdu.

Çanakkale'de faaliyet gösteren Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş., Çanakkale Boğazı ile adalar arasındaki ulaşımı sağlayan feribot seferlerinde yaşanan aksamalar hakkında bilgi verdi.

Yapılan açıklamada, Kuzey Ege Denizi'ndeki olumsuz hava şartlarına bağlı olarak yarın yapılması planlanan Gökçeada hatlarındaki bazı tarifeli feribot seferlerinin iptal edildiği belirtildi. 20 Ocak 2024 Cumartesi günü için planlanan Kabatepe-Gökçeada hattındaki tüm seferlerin olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği ifade edilen açıklamada, sadece Kabatepe'den saat 04.00 ve 08.00'de, Gökçeada'dan ise saat 06.00 ve 10.00'da sefer düzenleneceği kaydedildi.

Geyikli-Bozcaada hattında ise aynı olumsuz hava şartları sebebiyle Bozcaada'dan saat 18.00 seferinin 17.00'ye, Geyikli'den ise saat 19.00 seferinin 18.00'e alındığı ifade edildi. Diğer hatlarda ise herhangi bir değişiklik olmadığı belirtilirken, Gestaş tarafından yapılan bu düzenlemelerin güvenlik önlemleri çerçevesinde alındığı vurgulandı.

Yolcuların planlarını gözden geçirmeleri ve güzergahlarıyla ilgili detayları Gestaş'ın resmi iletişim kanallarından takip etmeleri önerildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar