Böyle teslimat görmediniz: Mardinli esnaf yemek siparişini paraşütle götürdü!

Böyle teslimat görmediniz: Mardinli esnaf yemek siparişini paraşütle götürdü!
Mardin'de alışılmışın dışında bir yöntem deneyen esnaf, müşteriler tarafından verilen siparişleri paraşütle ulaştırıyor.

Mardin'de bir restoran sahibi olan Mahmut Ahi, bir müşterinin siparişi üzerine yemek servisini paraşütle gerçekleştirerek sosyal medyada geniş ilgi topladı.

Ahi, daha önce Mardin'in tanıtımına katkı sağlamak amacıyla bu yöntemi denediğini belirtti. Müşterisinin isteği üzerine paraşüt eğitmenleri eşliğinde siparişi kendisi teslim etti.

Mardin turizminin desteklenmesi amacıyla yemek siparişini paraşütle teslim ettiğini ifade eden Ahi, "Bu fikri, Mardin'in turizmi için dikkat çekmek adına geliştirdik. Siparişlerimizi her yere gönderebiliriz ancak paraşütle ulaştıramayız. Bu biraz espri niteliğinde oldu. Gelecek sefer Diyarbakır ciğeri servis etmeyi düşünüyoruz. Restoranda Mardin'in her yöresel yemeğini sunuyoruz. Ancak en popüler olanı kaburga dolması. Turistler genellikle kaburga dolması talep ediyorlar" diye konuştu.

İlk kez paraşütle uçtuğunu dile getiren Ahi, "İşim için her zaman çaba sarf ettim. Gerekirse işim için uçarım demiştim ve bu kez gerçekten gökyüzünde uçtum" şeklinde açıklamalarda bulundu.

aw094323-02.jpg

aw094323-05.jpg

aw094323-01.jpg

aw094323-04.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar