Polat çifti konuyu kapatması için ne teklif etti! Avukat Feyza Altun canlı yayında açıkladı

Polat çifti konuyu kapatması için ne teklif etti! Avukat Feyza Altun canlı yayında açıkladı
Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarıyla tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat çiftini ilk günden itibaren araştıran avukat Feyza Altun, çiftin kendisine para teklifinde bulunduğunu söyledi.

Halk TV'nin Halk Meydanı programına konuk olan avukat Feyza Altun, kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanan Dilan ve Engin Polat çifti hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Altun, çiftin kendisine para teklif ettiğini ve konuyu kapatması için baskı kurduklarını belirterek, "Bana 'Oluru nedir?' diye sordular" şeklinde konuştu.

"Polatgiller tarafından bana para teklif edildi. 'Oluru nedir?' diye sordular. 'Kocasının fabrikaları olmadığını söylesin. Ben de konuyu kapatayım' dedim. Ancak söylemedi ve ben de durumu devam ettirdim" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Olayın özeti şu şekildeydi: Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 17 kişi gözaltına alınmıştı. Tüm mal varlıklarına el konulan Dilan Polat çiftinin, şirketlere sahte fatura düzenleyerek 200 milyon liralık para girişi sağladıkları belirlenmişti.

tftg.jpg

tt.jpg

rrr.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar