Bolu Valiliği 44 kişinin tedavisinin sürdüğünü açıkladı

Bolu Valiliği 44 kişinin tedavisinin sürdüğünü açıkladı
Bolu'da yaşanan ve Türkiye'nin gündemine oturan su zehirlenmelerine ilişkin valilikten açıklama yapıldı. Bolu Valiliği'nin yaptığı açıklamada 141 kişiden 44 kişinin tedavi altında olduğu ve soruşturmanın da sürdüğü bilgisi paylaşıldı.

Bolu Valiliği 44 kişinin tedavisinin sürdüğünü açıkladı

Bolu merkeze bağlı Yuva köyünde geçtiğimiz günlerde yaşanan su zehirlenmelerine ilişkin Bolu Valiliği''nden yapılan açıklamada 44 kişinin tedavisinin devam ettiği açıklanırken 24 Temmuz itibarıyla hastanelere 141 yurttaşın başvuru yaptığı bilgisi paylaşıldı.

96 KİŞİ TABURCU OLDU"

Hastaneye dünden bu yana yeni başvurunun olmadığı bilgisi paylaşılırken; "96 vatandaşımızın tedavisi tamamlanmış olup 44 vatandaşımızın tedavisine devam edilmektedir. İlimizdeki hastaneler ile il dışındaki hastanelere sevk edilen vatandaşların tedavi süreçleri yakinen ve titizlikle takip edilmektedir" ifadelerine yer verildi. 

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Açıklamada, adli ve idari soruşturmanın sürdüğüne de yer verilirken "Yuva köyünde ikamet eden vatandaşlarımızın temiz su ihtiyacı aralıksız olarak Valiliğimizce karşılanmaktadır. İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerimiz başta olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşlarımız çalışmalarını titizlikle sürdürmektedir" açıklaması yapıldı.

İçme suyundan zehirlenip, Ankara''daki hastanede tedavi gören 49 yaşındaki Eyüp Ertem 23 Temmuz''da hayatını kaybetmişti. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar