Bodrum'da tekne kazası yapmışlardı! Sabancılar estetik operasyon için nereye gidiyor

Bodrum'da tekne kazası yapmışlardı! Sabancılar estetik operasyon için nereye gidiyor
Geçen ağustosta tekne kazası geçiren Vuslat Doğan Sabancı, estetik operasyon için nereye gidecek?

Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı, geçen ağustosta Leros Adası açıklarında zodyak bot ile kaza yapmıştı.

2 aydır tedavisi süren Vuslat Doğan Sabancı ile ilgili Bülent Cankurt, Sabah gazetesinde yer alan, "Tedavi için ABD'ye gidiyor" başlıklı yazısında şunları söyledi:

EVDEKİ AYNALARIN ÜSTÜ ÖRTÜLMÜŞ

"Eşi Ali Sabancı ile Yunanistan'da geçirdikleri bot kazasında yüzünden ağır yaralanan Vuslat Doğan Sabancı'nın, eski hâline gelebilmek için bir dizi estetik ameliyatı olacağını yazmış, bunun için de yüzündeki yaraların iyileşmesi gerektiğini eklemiştim. Vuslat Hanım'ın ameliyatlarının yakında başlayacağını öğrendim. Ameliyatları, New York'ta olacakmış.

Sebebi de, Vuslat Hanım'ım New York'ta tanıdığı bir doktorunun olmasıymış. Hatta kazadan birkaç ay önce o doktora estetik yaptırmış. Ayrıca Vuslat Hanım'ın, son birkaç haftaya kadar konuşamadığı da kulağıma geldi. Çenesine tel takılmış ve şimdi yavaş yavaş konuşmaya başlamış.

Ameliyata, işte bu telin iyice kaynamasından sonra girecekmiş. Vuslat Hanım'ın ailesi dışında kimseyle görüşmemesinin bir nedeni de konuşamamasıymış. Bu arada Sema Doğan, yanından bir dakika bile ayrılmadığı kızı Vuslat Hanım'ın, yüzünün o hâlini görüp morali bozulmasın diye evdeki bütün aynaların üstünü örttürmüş. Aynalara küsen Vuslat Hanım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur inşallah."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar