Birbirinden anlamlı ve farklı Öğretmenler Günü mesajları, sözleri! 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajları

Birbirinden anlamlı ve farklı Öğretmenler Günü mesajları, sözleri! 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajları
24 Kasım Öğretmenler Günü, her sene olduğu gibi bu sene de anlamlı şekilde kutlanacak. Hayatımızdaki en değerli kişilerden olan öğretmenlerimiz için birbirinden güzel, kısa, uzun ve anlamlı mesajları sizler için derledik. İşte 24 Kasım Öğretmenler günü mesajları...

Her sene 24 Kasım'da kutlanan Öğretmenler Günü, bu sene yine büyük coşku ve anlamla kutlanacak. Pek çok kişi sosyal medyada paylaşmak ve öğretmenlerine yollamak amacıyla Öğretmenler Günü mesajlarını ve sözlerini merak ediyor. İşte birbirinden güzel Öğretmenler Günü mesajları...


2023 ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJLARI VE SÖZLERİ

İçimizdeki en iyiyi ortaya çıkarmak için gösterdiğiniz tüm çabalar ödenemez. Tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun!


Sevgili öğretmenim, rehberliğiniz ve bilgeliğiniz olmasaydı, şu an olduğum yerde olmazdım! Teşekkürler ve mutlu öğretmenler günü!

Öğretmenler gününüz kutlu olsun öğretmenim! Bugün ve her gün size teşekkür ediyoruz!

Bu kutsal mesleği yapan tüm öğretmenlerin günü kutlu olsun. Sizler gelecek nesli yetiştiren toplumun en önemli bireylerindensiniz... Hepinizi tebrik ederim ve isteklerinizin gerçek olmasını dilerim...

Öğretmen fırtınalı bir havada geminin yanaşabileceği en güvenli liman şevkat elini her yere uzatan en kutsal mesleği icra eden en iyi insandır.

“Bugün ‘keşke’ yerine ‘iyi ki’ dediğim ne varsa birçoğunda sizin payınız fazlasıyla büyük. Sizin desteğiniz ve yol göstericiliğinizle attığım adımlar bana bugünkü konumumu getirdi. Sizin hakkınızı asla ödeyemem. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.”

Öğretmenler gününüz kutlu olsun! Bilgeliğiniz, bağlılığınız ve nezaketiniz bizi her zaman doğru yola götürecek ve daha iyi insanlar olmamız için bize ilham verecektir.

Sevgili öğretmenim, öğretmenler gününüz kutlu olsun. Rehber olduğun ve çalışmalarımda başarılı olmam için bana ilham verdiğin için teşekkür ederim. Sen en iyi öğretmensin.


Öğretmenler gününüz kutlu olsun! Lütfen sonsuz saygılarımı ve en iyi dileklerimi kabul edin!

Sözleriniz, tutumlarınız ve eylemleriniz çocuklarımızın eğitiminde o kadar olumlu bir fark yarattı ki! Size minnettarız!

Bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi; egitim ve öğretimin kaliteli be bilimsel yöntemlerle yürütülmesi ile ancak mümkün olabilir. Öğretmenler Günün Kutlu Olsun..

Çocuklarımızın Yetişmesinde Büyük Rol Oynayan, Her Türlü Fedakarlığı Gösteren Sizlere Çok Borçluyuz. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.

“Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır.”

Sizin kadar harika bir öğretmenim olduğu için şanslıydım. Neşe dolu anlarla dolu bir Öğretmenler Günü dilerim!

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar