Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Dr. Onur Akbaş

Dr. Onur Akbaş

HİSBOYU

Bir Michelle Monaghan oyunculuğu

Netflix''in 2022 yapım ve Türkçeye "yankılar" şeklinde çevrilebilecek "echoes" dizisinin baş rol oyuncusu Micehelle Monaghan''ın oyunculuğu ve rolüne uygun seçilmiş yüz ifadesi dizinin durağan ve ağır atmosferine rağmen görselliği ve rolü ile iyi bir performans sergilemiş. Tanımayanlar için oyuncunun kısa bir özgeçmişi hakkında bilgi vermek isterim:

 Michelle Lynn Monaghan (d. 23 Mart 1976), Amerikalı oyuncudur. Michelle Monaghan Görevimiz Tehlike 3 filmi ile tanındı. Winthrop adlı küçük bir kasabada büyüdü. 1999''da model olmak için New York''a taşındı. Çeşitli defileler için Milano, Singapur, Tokyo  ve Hong Kong''a gitti. Eşi ile Manhattan''da bir partide tanıştı ve 5 yıl sonra, Ağustos 2005''te, Peter White ile evlendi. 5 Kasım 2008''de Willow Katherine White adlı bir kız çocukları oldu. 2010 yapımı Başka Bir Yerde filminde rol almıştır.

    Dizinin konusu ise şöyle : Tek yumurta ikizleri Leni ve Gina, çocukluklarından beri gizlice birbirlerinin yerine geçmektedir. Ancak kız kardeşlerden biri ortadan kaybolunca dünyaları altüst olur.

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları