Eski koca dehşeti! Düğünde gördüğü boşandığı eşini vurup intihar etti

Eski koca dehşeti! Düğünde gördüğü boşandığı eşini vurup intihar etti
Sancaktepe'de akrabalarının düğününde boşandığı eşini gören Mehmet Bahşi, eski eşi Çiğdem A'yı silahla vurduktan sonra aynı silahla intihar etti.

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde, korkunç bir olay yaşandı. Mehmet Bahşi adındaki bir adam, boşandığı eşi Çiğdem A'yı düğünde karşılaştıktan sonra silahla vurdu ve ardından aynı silahla intihar etti. Olayda, Çiğdem A yaralanırken, Mehmet Bahşi hayatını kaybetti.

AKRABALARININ DÜĞÜNÜNDE KARŞILAŞTILAR

Olay, Merve Mahallesi'nde bulunan bir düğün salonunda saat 20.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Bahşi, akrabalarının düğününe katılmak için geldiği salonunda boşandığı eşi Çiğdem A ile karşılaştı.

Karşılaşmanın ardından Mehmet Bahşi, yanında bulunan silahı kullanarak Çiğdem A'nın başına ateş etti. Çiğdem A, yere düşerken, Mehmet Bahşi aynı silahla intihar etti. Olayın bildirilmesi üzerine, bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Ağır yaralanan Mehmet Bahşi ve Çiğdem A, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastanelere kaldırıldı. Ancak, tüm çabalara rağmen Mehmet Bahşi, Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Çiğdem A'nın tedavisi ise Sultanbeyli Devlet Hastanesi'nde devam ediyor. Sağlık durumu hala kritik olan Çiğdem A'nın hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar