Bir dönem Süper Lig'de fırtınalar estiriyordu! Ünlü futbolcu para kazanmak için ne satıyor

Bir dönem Süper Lig'de fırtınalar estiriyordu! Ünlü futbolcu para kazanmak için ne satıyor
Bir dönemin efsane fubolcusu Batuhan Karadeniz’in futbolu bıraktıktan sonra hayatı merak ediliyordu. Sosyal medyada paylaşılan bir videoya göre, Karadeniz’in zayıflama hapı satmaya başladığı öğrenildi.

PSV, Ajax gibi takımlardan teklif almasına rağmen Eskişehirspor'a transfer olan Batuhan Karadeniz, daha sonra futbolu bırakma kararı almıştı. Yeteneğiyle adından oldukça söz etiren Kardeniz’in son zamanlarda nerede olduğu ve ne yaptığı oldukça merak konusu olmuştu.

Zayıflama hapı satmaya başladığı öğrenilen Karadeniz, sosyal medyada yayılan videosu gündem oldu.

Karadeniz söz konusu videoda şunları söyledi:

"İşte geldi babacım. İçinde kafein, günlük enerjinizi sağlamak için. Karabiber özü, bir de pulbiber özü var. İncir var, tok tutuyor. Sabah aç karnına içiyorsunuz. Stokta çok az varmış. Hemen temin edin. Sonra 'Bitti gelmedi' diye bana sormayın. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Tamamen bitkisel."

Geçmişte yaptığı açıklamasında Karadeniz, Ajax yerine Eskişehirspor'a gitmesi hakkında şunları söylemişti:

"Bir menajerim vardı. Bana dedi ki, 'PSV veya Ajax, birini seç gidiyoruz'. Ben ise Eskişehirspor'a gitmeyi tercih ettim. Böyle bir akıl var mı? Akla bak, bomboş."

BATUHAN KARADENİZ KİMDİR?

Batuhan Karadeniz, 24 Nisan 1991 doğumlu bir Türk futbolcudur ve İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Futbol kariyerine İçerenköy İdman Yurdu'nda başlamıştır ve burada İstanbul şampiyonluğu yaşamıştır. Babası, eski Beşiktaş kalecisi Orhan Karadeniz'dir. Daha sonra Beşiktaş'ın genç takım seçmelerine katılmış ve başarılı olmuştur. Beşiktaş PAF takımında 2007-2008 sezonunda profesyonel futbolculuk kariyerine adım atmıştır ve bu dönemde gösterdiği performansla dikkat çekmiştir.

Aralık 2008'de, İngiliz World Soccer Dergisi tarafından geleceğin 3 yıldız futbolcusu olarak gösterilmiştir. 11 Mayıs 2010'da, daha önce kiralık olarak oynadığı Eskişehirspor'a 2 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştur. 14 Haziran 2013'te ise Trabzonspor ile 3 yıllık bir anlaşma yapmıştır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar