Beşiktaş'ta krizler son bulmuyor: Yıldız oyuncu derbi öncesi sakatlandı

Beşiktaş'ta krizler son bulmuyor: Yıldız oyuncu derbi öncesi sakatlandı
Trendyol Süper Lig'de son oynanan İstanbulspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Eric Bailly için Beşiktaş resmi açıklama yaptı.

Siyah-Beyazlılar Galatasaray'la oynayacağı derbi öncesi resmi sitesinden bir açıklama yaptı.

Beşiktaş'a Galatasaray derbisi öncesi kötü haber geldi. Süper Lig'de son oynanan İstanbulspor maçında Eric Bailly, sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalmıştı.

Maçın ardından sakatlık haberleri üzerine Eric Bailly, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak sadece boynunun tutulduğunu ifade etmişti.

GEDSON, MERT, AMARTEY VE SALİH DE SAKATLANMIŞTI

Beşiktaş'ta yaklaşan derbi öncesinde UEFA Konferans Liginde oynanan Dinamo Kiev maçında omuzundan sakatlanan Gedson, bu sakatlığını tam atlatmışken bu kez de antrenmanda ayak bileğinden sakatlanmıştı. Yine Salih Uçan da son oynanan İstanbulspor maçında sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Teknik sorumlu Burak Yılmaz, dün yaptığı açıklamada her iki futbolcunun da derbiye yetiştirilmeye çalışıldığını açıklamıştı.

Milli kaleci Mert Günok ise Adana Demirspor maçını tamamlayamamış ve oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Tedavisine yoğun şekilde devam edilen Mert'in tam hazır olması durumunda derbide kalede olması bekleniyor. Ganalı stoper Amartey de sakatlığı nedeniyle Gana Milli Takımı kadrosundan çıkarılmıştı.

GALATASARAY DERBİSİNDE OLAMAMA İHTİMALİ YÜKSEK

İstanbulspor maçında sakatlanarak oyunu terk eden Eric Bailly'nin sağ arka adalesinden de sakatlandığı açıklandı. Tecrübeli stoperin Galatasaray derbisinde oynamasının zor olduğu öğrenildi.

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şöyle;

"Eric Bailly’in Sağlık Durumu Hakkında Bilgilendirme Futbol A Takımımızın Trendyol Süper Lig’de İstanbulspor ile oynadığı maçta ağrı hissederek müsabakaya devam edemeyen oyuncumuz Eric Bailly’in Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde kürek kemiği çevresi kas grubunda (rhomboid maj) spazm ve sağ uyluk arka adalesinde (biseps femoris) gerilme ve ödem tespit edilmiştir. Eric Bailly’in tedavisine sağlık ekiplerimizce devam edilmektedir."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar