Bir CHP'li belediye başkanı daha korona virüse yakalandı

Bir CHP'li belediye başkanı daha korona virüse yakalandı
Osmaniye'nin Düziçi ilçesi Belediye Başkanı Dr. Alper Öner, babası ile birlikte korona virüs testlerinin pozitif çıktığını açıkladı.

Osmaniye'nin Düziçi ilçesi Belediye Başkanı Dr. Alper Öner, babası İsmail Hakkı Öner babası ile birlikte koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını duyurdu.

Alper Öner'in açıklması şöyle oldu:

"Sevgili hemşehrilerim. Yoğun çalışma tempomuzda değişik ortamlarda çok fazla kişiyle zorunlu olarak temasımız nedeniyle, babam İsmail Hakkı Öner’in ve benim koronavirüs testimiz pozitif çıkmıştır.

En hafif belirtide, baskasina bulasma riskini gozeterek 3 gün önce başlattığım kişisel tecritim, 18 Ağustos'ta konan teşhisle 14 gün hastanede devam edecek ve Allah'ın izniyle sağlığımıza yeniden kavuşacağız.

Bu süreçte tarafımla sürekli iletişimde bulunacak olan başkan vekilim, başkan yardımcım, müdürlerimiz ve her kademede personelimiz, görevlerini eksiksiz yerine getirecektir. Bu vesileyle hemşehrilerimi sosyal mesafeye, maske kullanımına, hijyen kurallarına uymaya ve mümkün olduğunca evde kalmaya davet ediyor, sağlıklı günler diliyorum" 

227372-600x400.jpg

En son Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek,  korona virüs test sonucunun pozitif çıktığını açıklamıştı. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar