Binance SEC davası sonrasında açıklama yaptı!

Binance SEC davası sonrasında açıklama yaptı!
Dünya'nın en büyük kripto para borsası Binance’e ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından dava açılmıştı. SEC, Binance’in yanında kripto para borsası Binance’in CEO’su ve kurucu ortağı olan Changpeng Zhao’ya dava açmıştı. SEC’in bu hamlesinin ardından Binance cephesinden de bir açıklama geldi.

Kripto para borsası Binance’in ABD operasyonlarını yöneten Binance US ’nin SEC’e yanıt vermesinin ardından benzer bir hamle Binance cephesinden de geldi. Binance konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun bugün Binance aleyhine, diğer çözüm yollarının yanı sıra sözde acil durum yardımı talep eden bir dava açmayı tercih etmesi bizi hayal kırıklığına uğrattı. En başından beri SEC’in soruşturmalarında aktif olarak iş birliği yaptık ve sorularını yanıtlamak ve endişelerini gidermek için çok çalıştık. Son olarak, soruşturmalarını çözmek üzere müzakere edilmiş bir anlaşmaya varmak için kapsamlı iyi niyet görüşmeleri yürüttük. Ancak tüm çabalarımıza rağmen SEC bugün açtığı dava ile bu süreci terk etti ve bunun yerine tek taraflı hareket ederek dava açmayı tercih etti. Bu tercih bizi hayal kırıklığına uğrattı.

Binance, SEC’in iddialarını ciddiye aldığını ve bununla birlikte açılan davada kendilerini güçlü bir şekilde savunma niyetlerinin olduğunu ifade etti. Bununla birlikte Binance ayrıca SEC’in kendileriyle verimli bir şekilde iletişime geçmeyi reddettiğini ve SEC’in dijital varlık endüstrisine çok ihtiyaç duyulan netliği ve rehberliği sağlamayı yanlış yönlendirilmiş ve bilinçli olarak reddetmesinin bir başka örneği olduğunu dile getirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar